Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η οσκαρική εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στα 48 της
LIFESTYLE

Η οσκαρική εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στα 48 της

Η Catherine Zeta-Jones έχει άριστη σχέση με τον χρόνο και αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που αναρτώνται στο διαδίκτυο. Στα 48 της χρόνια, η ηθοποιός έχει βρει την εσωτερική ισορροπία που την κάνει να ακτινοβολεί, και οι υπόλοιποι απλώς υποκλινόμαστε στην μαγική ομορφιά της. «Πιστεύω ότι η ευτυχία είναι το καλύτερο τονωτικό για τη διατήρηση […]

Η Catherine Zeta-Jones έχει άριστη σχέση με τον χρόνο και αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Στα 48 της χρόνια, η ηθοποιός έχει βρει την εσωτερική ισορροπία που την κάνει να ακτινοβολεί, και οι υπόλοιποι απλώς υποκλινόμαστε στην μαγική ομορφιά της.

«Πιστεύω ότι η ευτυχία είναι το καλύτερο τονωτικό για τη διατήρηση της νεότητας. Όταν σου αρέσει αυτό που είσαι,  ακτινοβολείς»

Η Catherine Zeta Jones ταξίδεψε στις Κάννες για το coctail πάρτυ του Mipcom event που διοργανώνεται κάθε χρόνο και εκεί δίνουν το παρών εκπρόσωποι από την τηλεοπτική βιομηχανία για να αγοράσουν ή να πουλήσουν τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Η Catherine Zeta Jones έλαμψε στο κόκκινο χαλί φορώντας μαύρη, μάξι see-through τουαλέτα με λεπτομέρειες από δαντέλα, παγιέτες και κρύσταλλα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις