Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η οργισμένη ανάρτηση της Ούμα Θέρμαν: Δεν σου αξίζει ούτε μια σφαίρα
LIFESTYLE

Η οργισμένη ανάρτηση της Ούμα Θέρμαν: Δεν σου αξίζει ούτε μια σφαίρα

Τέλος δεν έχει το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, καθώς ακόμη μία διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του. Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες και επιλέγοντας να μιλήσει για αυτό μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον παραγωγό με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών. «Είμαι χαρούμενη που όλο […]

Τέλος δεν έχει το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, καθώς ακόμη μία διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του.

Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες και επιλέγοντας να μιλήσει για αυτό μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον παραγωγό με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών.

«Είμαι χαρούμενη που όλο αυτό πηγαίνει σιγά-σιγά. Δεν σου αξίζει μια σφαίρα» έγραψε σε οργισμένη ανάρτηση στο Instagram η Θέρμαν επιλέγοντας μια φωτογραφία της από την ταινία Kill Bill, όπου υποδύεται μια δολοφόνο που εκδικείται τον αρχιμαφιόζο εραστή της.

Λέγοντας πως νιώθει ευγνώμων σήμερα που είναι ζωντανή, για όλους όσους αγαπά και για όλους αυτούς που έχουν το κουράγιο να στέκονται δίπλα σε άλλους, η ίδια αναφέρθηκε και σε μία συνέντευξη που έδωσε τον Οκτώβριο όταν έλεγε πως ήταν πολύ θυμωμένη με το σκάνδαλο του Γουάινστάϊν.

Η ίδια μάλιστα είχε πει τότε πως δεν έχει να πει το παραμικρό γιατί δεν είναι μικρό παιδί για να μιλήσει με θυμό, λέγοντας πως θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει.

«Είπα πρόσφατα ότι ήμουν οργισμένη και έχω αρκετούς λόγους γι’ αυτό #metoo- το hashtag που χρησιμοποιούν όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα κακοποίησης- αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε από το ύφος στη φωτογραφία μου», ανέφερε η ίδια.

Η ανάρτηση καταλήγει, μάλιστα, με τη φράση «μείνετε συντονισμένοι» υπονοώντας ίσως πως θα προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις.

Η Θέρμαν συνεργάστηκε με τον Γουάινστϊν σε επτά ταινίες, ανάμεσα στις οποίες -εκτός από το Kill Bill – και το Pulp Fiction.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις