Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η “νυφούλα” του Πάνου Καμμένου έκανε το twitter έξω φρενών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “νυφούλα” του Πάνου Καμμένου έκανε το twitter έξω φρενών

Μια ακόμα χυδαία ατάκα ακούστηκε χθες στη Βουλή, όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλεσε “νυφούλα” τον Γιώργο Αμυρά Με μία και μόνη λέξη που χρησιμοποίησε σε παρέμβασή του, ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να εξοργίσει τους χρήστες του Twitter. Η φράση του κ. Καμμένου ακούστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια συζήτησης περί της τροπολογίας για την […]

Μια ακόμα χυδαία ατάκα ακούστηκε χθες στη Βουλή, όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλεσε “νυφούλα” τον Γιώργο Αμυρά

Με μία και μόνη λέξη που χρησιμοποίησε σε παρέμβασή του, ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να εξοργίσει τους χρήστες του Twitter.

Η φράση του κ. Καμμένου ακούστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια συζήτησης περί της τροπολογίας για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί.

Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.

Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.

Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε…

Αμυράς: Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Καμμένος: Για νυφούλα καλό σάς βλέπω πάντως.

https://twitter.com/mpikchri/status/1083030455958585346

Δηλαδή ο Μπάνος περνιέται για άντρας; Η «νυφούλα» που πέρασε μια τετραετία στα 4 χωρίς να σηκωθεί ούτε λεπτό; Έλα Μπαναίαμ

https://twitter.com/mpikchri/status/1083021651875414016

https://twitter.com/AnAthenianToLDN/status/1083007011380441089

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις