Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Μενεγάκη μιλά για τη δυσκολία του να γνωρίσεις τον νέο σύντροφο στα παιδιά σου (vid)
LIFESTYLE

Η Μενεγάκη μιλά για τη δυσκολία του να γνωρίσεις τον νέο σύντροφο στα παιδιά σου (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή μέσα από την εκπομπή της. Το 2010, πήρε διαζύγιο και μαζί και τα τρία της παιδιά, συγκατοίκησε με έναν νέο σύντροφο, τον Μάκη Παντζόπουλο. Λίγο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα ακόμη παιδάκι. Αλλαγές για τις οποίες η παρουσιάστρια, ελάχιστα έχει μιλήσει. Τελευταία όμως, έχει αρχίσει και “λύνεται”, […]

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή μέσα από την εκπομπή της.

Το 2010, πήρε διαζύγιο και μαζί και τα τρία της παιδιά, συγκατοίκησε με έναν νέο σύντροφο, τον Μάκη Παντζόπουλο.

Λίγο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα ακόμη παιδάκι.

Αλλαγές για τις οποίες η παρουσιάστρια, ελάχιστα έχει μιλήσει. Τελευταία όμως, έχει αρχίσει και “λύνεται”, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής της.

Με τη Βάσω Λασκαράκη μίλησαν για το χωρισμό της ηθοποιού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το πώς μπήκε στη ζωή της ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα δικά της βιώματα και από τις δυο πλευρές. Και ως παιδί που χάνει τον γονιό του και ως γονιός, ως χωρισμένη με παιδιά που έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Σημειώνεται ότι η Μενεγάκη έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία.

Η προσωπική εμπειρία

«Ό,τι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και ως προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, δε θέλει να χάσει τη μητέρα του.

Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος αισθάνεται μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. Πού τη αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται που την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου;» είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Ελένη εξήγησε πως και το ίδιο το παιδί μεγαλώνει με πολλές ανασφάλειες και με το φόβο να μην πάθει κάτι ο γονιός του.

«Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο…», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη:

Βάσω Λασκαράκη

Η Λασκαράκη για το διαζύγιο: Δεν σκέφτηκα ποτέ να μείνω για το παιδί, θα ήταν δυστυχισμένο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις