Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Μαρία Κορινθίου έγινε… κανονική κούκλα – Την έκραξαν στο Instagram
LIFESTYLE

Η Μαρία Κορινθίου έγινε… κανονική κούκλα – Την έκραξαν στο Instagram

Η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της ξανθιά για την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» και εκτός αυτού έγινε και πλαστική κούκλα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso, η πλαστική κούκλα που της μοιάζει είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της Μαρίας Κορινθίου. Η ηθοποιός έχει ήδη δημοσιεύσει την κούκλα που έχει το όνομά της στο […]

Μαρία Κορινθίου.png

Η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της ξανθιά για την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» και εκτός αυτού έγινε και πλαστική κούκλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso, η πλαστική κούκλα που της μοιάζει είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της Μαρίας Κορινθίου.

Η ηθοποιός έχει ήδη δημοσιεύσει την κούκλα που έχει το όνομά της στο Instagram.

Η κούκλα λοιπόν θα βγει στην αγορά από το νέο έτος και θα είναι ντυμένη με τα ρούχα της νέας ανοιξιάτικης κολεξιόν που έχουν την υπογραφή της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/BqzpCRHBmfq/?utm_source=ig_embed

Με την ανάρτησή της κούκλας στο Instagram δεν έλειψαν και οι κακές κριτικές από μερικούς που ανέφεραν πως δεν είναι και τόσο όμορφη για να γίνει κούκλα.

«Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα, ok… Από εκεί και πέρα όχι και κούκλα, είπαμε… Έχει πολύ ομορφότερες και κορμάρες έλεος. Κατέβα από τη σκάλα κοπελιά», σχολίασε κάποια στο Instagram.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου δεν άργησε: «Ας ήταν να το έκανες και εσύ και ας έλεγες όχι κοπελιά».

Μάλιστα τα σχόλια συνεχίστηκαν.

«Κρίμα που δεν έχεις καθρέφτη σπίτι σου… Από εκεί και πέρα συνήθως οι κούκλες είναι συνδυασμένες με την Barbie που είναι καλλίγραμμη. Η Πατατούφα είναι πιο κοντά στις αναλογίες σου», έγραψε η χρήστης του Instagram.

Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να μην απαντήσει, ενώ πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την στηρίξουν, δηλώνοντας πως θα αγοράσουν την κούκλα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις