Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Καίτη Γκρέυ διαψεύδει την Βάσω Καζαντζίδη: O Στέλιος μπορούσε να κάνει παιδιά
LIFESTYLE

Η Καίτη Γκρέυ διαψεύδει την Βάσω Καζαντζίδη: O Στέλιος μπορούσε να κάνει παιδιά

Αποκαλύψεις για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετά χρόνια μετά το θανατό του. Η χήρα του αείμνηστου λαϊκού βάρδου, Βάσω Καζαντζίδη αποκάλυψε στη Ζήνα Κουτσελίνη πως ο σύζυγός της δεν έκανε ποτέ παιδιά γιατί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα μετά από τραυματισμό. Η Καίτη Γκρέϋ σε συνέντευξή της, διαψεύδει τα λεγόμενά της […]

Αποκαλύψεις για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετά χρόνια μετά το θανατό του.

Η χήρα του αείμνηστου λαϊκού βάρδου, Βάσω Καζαντζίδη αποκάλυψε στη Ζήνα Κουτσελίνη πως ο σύζυγός της δεν έκανε ποτέ παιδιά γιατί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα μετά από τραυματισμό.

Η Καίτη Γκρέϋ σε συνέντευξή της, διαψεύδει τα λεγόμενά της αποκαλύπτοντας πως είχε μείνει έγκυος από εκείνον αλλά δυστυχώς το έχασε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Καίτη Γκρέυ είπε: «Ήμουν τεσσάρων μηνών και πήγαινα στο κέντρο να τραγουδήσω, ενώ έπρεπε να κάτσω σπίτι. Έβαζα ζώνη και την έσφιγγα για να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Τι να έκανα; Έπρεπε να δουλεύω γιατί πλήρωνα χρέη του Καζαντζίδη».

Στα λεγόμενα της Βάσως Καζαντζίδη ότι ο τραγουδιστής δεν τεκνοποιούσε επειδή τον είχε χτυπήσει μουλάρι στο στρατό η τραγουδίστρια απάντησε: «Ας γελάσω! Πότε τον χτύπησε το μουλάρι στον στρατό, αφού κάθε μέρα ήμουν στο στρατόπεδο με τον Χρήστο Κολοκοτρώνη;».

Η Καίτη Γκρέυ πρόσθεσε επίσης: Το γεγονός ότι έχασε τελικά το παιδί που κυοφορούσε οδήγησε το ζευγάρι τότε στον χωρισμό αφού την κατηγόρησε ότι το παιδί τους δεν το έχασε, αλλά το έριξε για να μη χάσει την καριέρα της. Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια κατέληξε λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλές θυσίες για τον Στέλιο, ειδικά όταν έμεινα έγκυος, αλλά δεν βαριέσαι»…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις