Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Ιωάννα Μπέλλα “τα πήρε” και απαντά στην Βίκυ Καγιά (vid)
LIFESTYLE

Η Ιωάννα Μπέλλα “τα πήρε” και απαντά στην Βίκυ Καγιά (vid)

Η Βίκυ Καγιά με τις δηλώσεις της «τελείωσε» την Ιωάννα Μπέλλα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό». «Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο», είπε […]

Ιωάννα Μπέλλα

Η Βίκυ Καγιά με τις δηλώσεις της «τελείωσε» την Ιωάννα Μπέλλα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό».

«Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο», είπε η Βίκυ Καγιά στην Φαίη Σκορδά.

Η Ιωάννα Μπέλλα κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις της παρουσιάστριας και κριτή του Greece’s Next Top Model πέρασε στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας πως η δουλειά της μιλά από μόνη της.

«Είναι η άποψη της κυρίας Βίκυς Καγιά, δεν έχω να πω κάτι. Εγώ δείχνω τις πράξεις μου με τη δουλειά μου. Δεν έχω να απαντήσω κάτι, ειλικρινά. Δε θέλω να λέμε τα ίδια και τα ίδια με όλα αυτά και να αναπαράγονται ξανά και ξανά. Νομίζω έχει κουράσει και τον κόσμο να λέμε τα ίδια και τα ίδια», είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις