Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επίθεση στον Ουάρντα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επίθεση στον Ουάρντα

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Θέση πήρε, ως όφειλε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το θλιβερό περιστατικό της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της, Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητου Περιστερίου, χθες το βράδυ. Οι Θεσσαλονικείς, κάνουν λόγο για επίθεση οπαδικού χαρακτήρα, ενώ τόνισαν πως δεν ο υπόκοσμος δεν πρέπει να επηρεάσει καταστάσεις στο ποδόσφαιρο. Η άποψη […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Θέση πήρε, ως όφειλε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το θλιβερό περιστατικό της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της, Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητου Περιστερίου, χθες το βράδυ.

Οι Θεσσαλονικείς, κάνουν λόγο για επίθεση οπαδικού χαρακτήρα, ενώ τόνισαν πως δεν ο υπόκοσμος δεν πρέπει να επηρεάσει καταστάσεις στο ποδόσφαιρο.

Η άποψη της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης συνοψίζεται στο εξής:

«Δεν έχει σημασία να καταδικάσουμε απλώς την επίθεση -προφανώς οπαδικού χαρακτήρα- στον Ουάρντα. Οι επιθέσεις οπαδικού χαρακτήρα έχουν αυξηθεί και πλέον πρέπει να γίνει προτεραιότητα η εξιχνίαση τους, ώστε να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις