Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η επική απάντηση Αμυρά στον Καμμένο, για το “νυφούλα” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επική απάντηση Αμυρά στον Καμμένο, για το “νυφούλα” (vid)

Ο Πάνος Καμμένος προκάλεσε ανατριχίλα, εξόργισε το Twitter και απογοήτευσε τους πάντες όταν επιτέθηκε στον Γιώργο Αμυρά, αποκαλώντας τον «νυφούλα» μέσα στη Βουλή. Η μάχη ξεκίνησε στο πλαίσιο της συζήτησης για την τροπολογία που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος και αφορούσε στην αναβάθμιση των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Η κουβέντα για τα πολεμικά αεροπλάνα έφτασε στη Συμφωνία των Πρεσπών. […]

Απάντηση-Αμυρά-σε-Καμμένο.jpg

Ο Πάνος Καμμένος προκάλεσε ανατριχίλα, εξόργισε το Twitter και απογοήτευσε τους πάντες όταν επιτέθηκε στον Γιώργο Αμυρά, αποκαλώντας τον «νυφούλα» μέσα στη Βουλή.

Η μάχη ξεκίνησε στο πλαίσιο της συζήτησης για την τροπολογία που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος και αφορούσε στην αναβάθμιση των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η κουβέντα για τα πολεμικά αεροπλάνα έφτασε στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού ρωτώντας τον υπουργό Άμυνας αν αυτό θα είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο στη Βουλή.

«Βιαστήκατε πολύ να φέρετε, κ. Καμμένε, αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί».

«Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας, θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω», απάντησε ο κ. Καμμένος.

 Ο Αμυράς συνέχισε:

«Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες».

«Εσείς φαίνεστε τι είστε», απάντησε εκεί ο Καμμένος, όμως ο Αμυράς συνέχισε:

«Και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Μαζί φέρατε το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου».

Και η απαράδεκτη απάντηση Καμμένου:

«Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως».

Δείτε το βίντεο:

Σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι δεν είχε ακούσει τον χαρακτηρισμό «νυφούλα» όταν ήταν στο βήμα της Βουλής.

Ωστόσο, απάντησε με επικό τρόπο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις