Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η βόλτα του Τσίπρα στη ΔΕΘ: Αστεία, αγκαλιές και σουτ σε μπασκέτα (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βόλτα του Τσίπρα στη ΔΕΘ: Αστεία, αγκαλιές και σουτ σε μπασκέτα (vids)

Την βόλτα του στα περίπτερα της ΔΕΘ, για την 83η διοργάνωσή της, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αφού συναντήθηκε με τη διοίκηση του εκθεσιακού φορέα και τους εργαζόμενους, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την περιοδεία του μέσα στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης. Ιδιαίτερα ευδιάθετος δοκίμασε τις δυνάμεις του ακόμη και στα σουτ. Όταν βρέθηκε σε γηπεδάκι μπάσκετ που […]

Την βόλτα του στα περίπτερα της ΔΕΘ, για την 83η διοργάνωσή της, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αφού συναντήθηκε με τη διοίκηση του εκθεσιακού φορέα και τους εργαζόμενους, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την περιοδεία του μέσα στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος δοκίμασε τις δυνάμεις του ακόμη και στα σουτ. Όταν βρέθηκε σε γηπεδάκι μπάσκετ που έχει στηθεί στη ΔΕΘ, ο κ. Τσίπρας πήρε μια μπάλα και προσπάθησε να στείλει την μπάλα στο καλάθι. Την πρώτη φορά δεν τα κατάφερε αλλά τη δεύτερη φορά πέτυχε τον στόχο του.

«Οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα των Βαλκανίων»

Βγαίνοντας από το κτίριο διοίκησης της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός προέβη σε μια σύντομη δήλωση:

«Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, μπορούμε να σχεδιάσουμε, να οραματιστούμε το μέλλον της Ελλάδας τις επόμενες ημέρες, όπως εμείς επιθυμούμε, στο πλαίσιο, βέβαια, των δημοσιονομικών που έχουμε αποφασίσει. Είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, μετά την κρίση, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης. Κι αυτό είναι νομίζω είναι μια σημαντική στιγμή, αλλά είναι και μια σημαντική στιγμή και για τη ΔΕΘ και για τη Θεσσαλονίκη, που ανοίγει τα φτερά της, διότι μπορεί να γίνει η οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα των Βαλκανίων».

«Αλέξη προχώρα!»

Κατά την έξοδό του, έγινε δεκτός με επευφημίες από φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που του φώναζαν: «Αλέξη, προχώρα, πάμε μαζί δυνατά!».

Ένα μικρό αγόρι τού έδωσε μία ανθοδέσμη, με τον κ. Τσίπρα να του δίνει ένα φιλί στο μέτωπο.

Πρώτη στάση για τον κ. Τσίπρα, που συνοδεύεται από τον υπουργό Άμυνας, Δ. Καμμένο, ήταν το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου ανώτατοι αξιωματικοί τού παρουσίασαν τα εκθέματα.

Κατά την αποχώρηση, άκουσε τη μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού να παίζει το «We Will Rock You» των Queen.

Το αστείο για το Μετρό

Στο περίπτερο της ΕΥΑΘ, ο πρωθυπουργός ρώτησε τον πρόεδρο Γ. Κρεστενίτη για τις βλάβες που παρουσιάστηκαν στον αγωγό της Αραβησσού, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νερό για αρκετά 24ωρα η πόλη. Ο κ. Κρεστενίτης τού είπε ότι σε λίγο καιρό θα υπάρξει εργολαβία για την επισκευή 1.000 μέτρων αγωγών. «Να το δούμε αυτό», σχολίασε ο κ. Τσίπρας.

Στο περίπτερο του Μετρό Θεσσαλονίκης, συναντώντας τον υπουργό Υποδομών, Χρ. Σπίρτζη, ρωτώντας με χιούμορ: «Με το Μετρό τι θα γίνει, ρε παιδιά; Θα γίνει εδώ;».

Videos Newsit, Iefimerida

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις