Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η ασυνήθιστη αντίδραση Πούτιν, στην… βλακεία που είπε ο υπουργός (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Η ασυνήθιστη αντίδραση Πούτιν, στην… βλακεία που είπε ο υπουργός (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το video που δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να ξεκαρδίζεται στα γέλια, όταν τον έχουμε συνηθίσει με το παγερό και σκληρό ύφος. Αφορμή ήταν μια «άσχετη» ατάκα του Ρώσου υπουργού Αγροτικής Οικονομίας Αλεξάντερ Τκατσόφ για εξαγωγή χοιρινού κρέατος στην μουσουλμανική κατά βάση Ινδονησία. Κατά τη διάρκεια σύσκεψης στις 13 Οκτωβρίου για […]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το video που δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να ξεκαρδίζεται στα γέλια, όταν τον έχουμε συνηθίσει με το παγερό και σκληρό ύφος.

Αφορμή ήταν μια «άσχετη» ατάκα του Ρώσου υπουργού Αγροτικής Οικονομίας Αλεξάντερ Τκατσόφ για εξαγωγή χοιρινού κρέατος στην μουσουλμανική κατά βάση Ινδονησία.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης στις 13 Οκτωβρίου για την ανάπτυξη στον τομέα της αγροτικής οικονομίας, ο Τκατσόφ πρότεινε να αυξηθούν οι εξαγωγές χοιρινού κρέατος στην Ασία.

«Οι Γερμανοί στέλνουν τη μισή παραγωγή χοιρινού τους σε εξαγωγές. Κοιτάξτε τους αριθμούς της Γερμανίας: παράγουν 5,5 εκατομμύρια τόνους χοιρινού το χρόνο και από αυτό σχεδόν τα τρία εκατομμύρια εξάγονται σε όλες τις χώρες, όπως την Κίνα, την Ινδονησία, την Ιαπωνία την Κορέα και άλλες», τόνισε ο Ρώσος υπουργός.

Ο Πούτιν έσπευσε να τον διορθώσει, πριν πει κι άλλα: «Η Ινδονησία είναι μουσουλμανική χώρα. Δεν τρώνε εκεί χοιρινό», υπενθυμίζοντάς του με λίγα λόγια ότι το χοιρινό κρέας είναι απαγορευμένο στη μουσουλμανική θρησκεία.

«Πολύ καλά», είπε ο Τκατσόφ, πριν προσθέσει: «Και ποια η διαφορά»;

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει σε γέλια ο Πούτιν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις