Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Αραβανή απαντά στις… αμέτρητες φήμες που τη θέλουν να χώρισε με τον Οικονομόπουλο
LIFESTYLE

Η Αραβανή απαντά στις… αμέτρητες φήμες που τη θέλουν να χώρισε με τον Οικονομόπουλο

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη για χωρισμό της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής, η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε με τις επιτυχίες του αγαπημένου της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ίδια κράτησε χαμηλούς τόνους καθ’ […]

Ευαγγελία Αραβανή

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη για χωρισμό της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής, η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε με τις επιτυχίες του αγαπημένου της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ίδια κράτησε χαμηλούς τόνους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, αλλά την πρόδωσε ο Χάρης Σιανίδης με δύο βίντεο που δημοσίευσε στα Instastories του και την δείχνουν να τραγουδά και να χορεύει ανάμεσα στον κόσμο.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η οποία υποστήριξε πως το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί, τονίζοντας πως η Ευαγγελία δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι του τραγουδιστή.

Τι έλεγε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, “απαντώντας” σε κανάλια που το είχαν… σίγουρο:

«Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες χωρισμού για Οικονομόπουλο-Αραβανή. Ωστόσο εμείς το ψάξαμε για να δούμε αν ισχύει αυτό το θέμα. Και μας είπαν ότι μέχρι και τη Δευτέρα που μας πέρασε τους είδαν σε δημόσιο χώρο και ήταν πολύ ερωτευμένοι. Συγκεκριμένα σε ένα παγωτατζίδικο στη Γλυφάδα».

Η Φαίη Σκορδά πάλι ήξερε άλλα…:

Δείτε ακόμη: 

Τα νεύρα του Οικονομόπουλου: «Γιατί επιμένεις τόσο; Είμαι άντρας, σου αρκεί;» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις