Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η απάντηση του περιοδικού στην οργή της Δέσποινας Βανδή (vid)
LIFESTYLE

Η απάντηση του περιοδικού στην οργή της Δέσποινας Βανδή (vid)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έπεσαν θύματα διάρρηξης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στη μεζονέτα τους στα νότια προάστια και τους πήραν χρήματα και κοσμήματα μεγάλη αξίας. Χθες, Τετάρτη, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε ένα μήνυμα, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαψεύδοντας γνωστό περιοδικό, το οποίο δημοσίευσε αποκλειστικές δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά την διάρρηξη, […]

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έπεσαν θύματα διάρρηξης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στη μεζονέτα τους στα νότια προάστια και τους πήραν χρήματα και κοσμήματα μεγάλη αξίας. Χθες, Τετάρτη, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε ένα μήνυμα, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαψεύδοντας γνωστό περιοδικό, το οποίο δημοσίευσε αποκλειστικές δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά την διάρρηξη, με τίτλο “Ήταν σαν βιασμός”.

“Σήμερα το πρωί διαπίστωσα πως κυκλοφορεί το περιοδικό You με αποκλειστικές μου δηλώσεις, τις οποίες πότε δεν έδωσα. Αυτήν τη στιγμή κύριο μέλημα μας είναι η ψυχολογία των παιδιών μας και κάνουμε προσπάθεια να «γράψει» όλο αυτό που συνέβη, όσο πιο ανώδυνα γίνεται, στην ψυχή τους. Το να τιτλοφορείτε με δήθεν δηλώσεις μου «ήταν σα βιασμός» είναι αναξιοπρεπές και ανέντιμο. Θα έπρεπε να σέβεστε περισσότερο ανθρώπους και καταστάσεις”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Λίγες ώρες μετά, τόσο ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, που υπέγραψε το συγκεκριμένο άρθρο, Γιώργος Μιχαλόπουλος, όσο και η διευθύντρια του YOU, Τζώρτζια Συρίχα, έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής Φτιάξε Καφέ να στα πω, δήλωσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Δέσποινα Βανδή αλλά δεν μπόρεσε να βρει το προσωπικό της τηλέφωνο, ενώ όσον αφορά τον αρχισυντάκτη του περιοδικού τόνισε πως είναι χρόνια φίλος με την τραγουδίστρια και ανήκει στο φαν κλαμπ της.

“Θέλω να πω πως από την στιγμή που έχω τον τίτλο της διευθύντριας και υπάρχει δίπλα ένας αρχισυντάκτης και όχι ένας απλός ρεπόρτερ, ο οποίος σου λέει έχω αυτό το ρεπορτάζ από την Δέσποινα Βανδή και αυτές τις δηλώσεις… δεν είναι ένας απλός ρεπόρτερ, ο οποίος θα ελεγχθεί από τον διευθυντή του, ούτε θα κυκλοφορεί με το μαγνητόφωνο. Μπορεί η Δέσποινα να ενοχλήθηκε, προφανώς μπορεί να έγινε μια συζήτηση μεταξύ τους που δεν ήθελε να μεταφερθεί στο περιοδικό”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Συρίχα.

Όσον αφορά τον αρχισυντάκτη του περιοδικού You, που υπέγραψε το θέμα, έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη από την Δέσποινα Βανδή και δηλώνοντας πόσο μεγάλο σεβασμό και αγάπη τρέφει προς την τραγουδίστρια.

‘Οι κουβέντες του αέρα όταν δεν είναι επίσημες καμιά φορά παρεξηγούνται και παρερμηνεύονται …ως εκτούτου στον αγώνα του αποκλειστικού της Δευτέρας ένα “παραβιάζω” μπορεί να μετατραπεί σε “βιάζω” χωρίς να το καταλάβεις… αυτά που σίγουρα όμως δεν αλλάζουν είναι η απέραντη αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση ειδικά όταν είναι θρονιασμένα σε στέρεες βάσεις μιας σχέσης που μετράει χρόνια πολλά…. Συγνώμη Δέσποινα μου που άθελα μου σε στενοχώρησα σήμερα όπως και από τον Ντέμη’, έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις