Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα!
LIFESTYLE

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα!

Μπορεί οι φήμες για επανασύνδεση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να έδιναν και να έπαιρναν, κανείς όμως εκ των δύο δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός. Βέβαια, ο γιος του μεγάλου τραγουδιστή, το υπαινίχθηκε πριν από λίγες ημέρες, αλλά αυτή τη φορά, την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός στο Realnews. «Δεν θέλω να […]

Μπορεί οι φήμες για επανασύνδεση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να έδιναν και να έπαιρναν, κανείς όμως εκ των δύο δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός.

Βέβαια, ο γιος του μεγάλου τραγουδιστή, το υπαινίχθηκε πριν από λίγες ημέρες, αλλά αυτή τη φορά, την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός στο Realnews.

«Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά, αλλά ναι, είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον Πάριο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι πριν από 8 χρόνια.

Η Σάσα ρώτησε τη Λάουρα για την Αναστασία Περράκη (vid)

Πώς όμως έγινε η επανασύνδεση;

«Το Πάσχα είχα αποφασίσει να μην πάω πουθενά και να μην κάνω τίποτα, όμως ο Γιάννης με προσκάλεσε στο εξοχικό του στην Πάρο. Εκεί αναθερμάνθηκε η σχέση μας», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις