Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια: Αυτοί που θα σε κάνουν να μην χωράς να περάσεις από την πόρτα
PLUS

Ζώδια: Αυτοί που θα σε κάνουν να μην χωράς να περάσεις από την πόρτα

Ζώδια: Ποια είναι πιστά και ποια… καλύτερα φύγε! Κριός Ο Κριός δεν φημίζεται για τη πίστη του σε σχέσεις. Θα ψάξει πολύ μέχρι να βρει το άλλο του μισό και αν καταλήξει κάπου που του ταιριάζει, θα στεριώσει εκεί και θα είναι το πιο πιστό ζώδιο. Αν όμως δεν είσαι το εκλεκτό της καρδιάς του, πιθανόν να μην […]

Ζώδια και απιστία

Ζώδια: Ποια είναι πιστά και ποια… καλύτερα φύγε!

Κριός

Ο Κριός δεν φημίζεται για τη πίστη του σε σχέσεις. Θα ψάξει πολύ μέχρι να βρει το άλλο του μισό και αν καταλήξει κάπου που του ταιριάζει, θα στεριώσει εκεί και θα είναι το πιο πιστό ζώδιο. Αν όμως δεν είσαι το εκλεκτό της καρδιάς του, πιθανόν να μην μπορείς να περάσεις από τη πόρτα.

Ταύρος

Είναι ένα παρεξηγημένο ζώδιο ενώ δεν του φαίνεται. Η αλήθεια είναι ότι είναι από τα πιο πιστά ζώδια αρκεί να μπορέσεις να δεχτείς τις διάφορες ιδιοτροπίες του. Θα σου φερθεί υπέροχα και δεν θα σκεφτεί ούτε στιγμή να σε απατήσει. Το θέμα είναι αν θα τον αντέξεις εσύ.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια αλλά δεν θέλει να το δείχνει. Δεν θα σου δείξει το πόσο πιστός σου είναι και μπορεί να σου σπάει τα νεύρα για να καταλάβεις το πόσο σε θέλει μιας και δεν εκφράζεται εύκολα.

man and woman laughing at each other

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να έχει τη φήμη του πιο πιστού ζωδίου αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στη περίπτωση του. Αυτό το ζώδιο είναι σε διαρκή ψάξιμο για την ανακάλυψη του απόλυτου έρωτα και δεν θα σταματήσει ακόμα κι αν έχει σχέση. Θα σου φανεί ότι σε λατρεύει και θέλει μόνο εσένα αλλά συνέχεια θα ψάχνει για το επόμενο θύμα.

Λέων

Ο Λέων δεν θέλει και πολύ για να απιστήσει. Είναι από εκείνα τα ζώδια που δεν είναι ευχαριστημένα ποτέ και με τίποτα και πάντα θα ψάχνουν το τέλειο για εκείνους. Άπαξ και νομίζουν ότι το βρήκαν κάπου αλλού, η απιστία θα πάει σύννεφο και δεν θα το μάθεις και ποτέ.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν θα απιστήσει με τίποτα και για κανέναν λόγο. Αν νιώσει ότι του έχεις τελειώσει, θα στο πει και θα είναι απόλυτα ειλικρινής με τις πράξεις του και το πως θα σου φερθεί.

Ζυγός

Ένας Ζυγός μπορεί να απιστήσει από εκδίκηση. Είναι από τα πιο περήφανα ζώδια και αν του κάνεις κάτι, θα στο ανταποδώσει πλουσιοπάροχα με μία συγυρισμένη απιστία. Ωστόσο, αν αντέξεις την ιδιοτροπία του, δεν πρόκειται να σε απατήσει ποτέ.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν θέλει πολύ σπρώξιμο. Αν νομίζει ότι έχει τελειώσει το ειδύλλιο σας, θα πάει στο επόμενο άτομο που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν θα έχει και τύψεις κιόλας. Εσύ φταις που σε απάτησε βεβαίως, βεβαίως.

Τοξότης

Ο Τοξότης κυμαίνεται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ζυγό, αλλά τα σχέδια του είναι έτσι σχεδιασμένα για να σε καταστρέψουν αργά και βασανιστικά. Η εκδίκηση του θα είναι ψυχρή, αργή και επώδυνη. Πρόσεχε τι θα κάνεις στον Τοξότη.

woman beside man lying on gray textile

Αιγόκερως

Ο αγαπητός Αιγόκερως δεν έχει χρόνο για τέτοιες μικροπρέπειες. Θα σου είναι πιστός, αλλά αν εσύ τολμήσεις και πας με άλλον/η πίσω από τη πλάτη του, δεν θα σου δώσει και πολύ σημασία. Τι είχαμε, τι χάσαμε, εξάλλου είναι απλά υπέροχος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι από τα πιο ρομαντικά και πιο πιστά ζώδια αλλά δεν θέλει να στο δείξει και δεν θα το μάθεις ποτέ. Δεν θα σε απατήσει και δεν θα σε πληγώσει, αρκεί να του φερθείς και εσύ σωστά και με σεβασμό.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς , θα απιστήσει, θα το μάθεις, θα ρίξει όλο το φταίξιμο σε σένα, θα σε χωρίσει και μετά θα έρχεται να σε παρακαλάει για άλλη μία ευκαιρία στα σκαλιά του σπιτιού σου. Δεν νομίζω να περίμενες κάτι άλλο από το αγαπημένο ψαράκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις