Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζιντάν: «Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζιντάν: «Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -6 την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα, μετά το 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές». Σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς (προηγήθηκε το 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης τη 12η αγωνιστική), οι «μερένγκες» δεν κατάφεραν ούτε να πάρουν το «τρίποντο», αλλά ούτε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -6 την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα, μετά το 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς (προηγήθηκε το 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης τη 12η αγωνιστική), οι «μερένγκες» δεν κατάφεραν ούτε να πάρουν το «τρίποντο», αλλά ούτε και να σκοράρουν.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, εμφανίστηκε απογοητευμένος:

«Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Γνωρίζω ότι είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά. Κάναμε τα πάντα και αξίζαμε κάτι περισσότερο, όμως στο τέλος δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Παίξαμε πολύ καλά, κάναμε ευκαιρίες όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Είμαι στενοχωρημένος για τους παίκτες με την προσπάθεια που έκαναν. Για αυτούς είναι δύσκολο. Θα ήταν ιδανικό να μειώναμε την απόσταση. Υπάρχουν τρεις ομάδες οι οποίες έχουν περισσότερους πόντους από εμάς και το αξίζουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις