Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζητούσε “δανεικά” από γιατρούς για τα φάρμακα της μητέρας του
ΕΛΛΑΔΑ

Ζητούσε “δανεικά” από γιατρούς για τα φάρμακα της μητέρας του

Ένας 43χρονος έβγαζε τα… απαραίτητα ζητώντας «δανεικά» από τους γιατρούς  της Δράμας, με το πρόσχημα ότι δεν είχε χρήματα για να αγοράσει τα απαραίτητα φάρμακα για τη μητέρα του που δήθεν είναι πελάτισσά τους. Μια 37χρονη γιατρός υποψιάστηκε ότι ήταν απατεώνας, όταν της τηλεφώνησε το απόγευμα της Τετάρτης και την έπεισε να του δώσει χρήματα […]

Ένας 43χρονος έβγαζε τα… απαραίτητα ζητώντας «δανεικά» από τους γιατρούς  της Δράμας, με το πρόσχημα ότι δεν είχε χρήματα για να αγοράσει τα απαραίτητα φάρμακα για τη μητέρα του που δήθεν είναι πελάτισσά τους.

Μια 37χρονη γιατρός υποψιάστηκε ότι ήταν απατεώνας, όταν της τηλεφώνησε το απόγευμα της Τετάρτης και την έπεισε να του δώσει χρήματα επικαλούμενος το πρόβλημα υγείας της μητέρας του. Έτσι, ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφάλειας που πήγαν στο ιατρείο της το πρωί της Πέμπτης και, όταν εμφανίστηκε ο δράστης και παρέλαβε 20 ευρώ, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι με τον ίδιο τρόπο ο 43χρονος είχε αποσπάσει άλλα 20 ευρώ από έναν 66χρονο γιατρό το πρωί της Τετάρτης και επιχείρησε να εξαπατήσει άλλους δύο συναδέλφους του, έναν άνδρα και μια γυναίκα ηλικίας 45 χρόνων.

Ο άντρας οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του άσκησε δίωξη για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν πέσει θύματά του και άλλοι γιατροί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις