Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ζευγάρι κάνει απροκάλυπτα σεξ σε παραλία, μέρα- μεσημέρι (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι κάνει απροκάλυπτα σεξ σε παραλία, μέρα- μεσημέρι (vid)

Από αυτά τα «καυτά» βιντεάκια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι και αυτό, που δείχνει ένα ζευγάρι στην καλοκαιρινή Αυστραλία, να μην μπορεί να συγκρατήσει τις κάψες του. Η γυναίκα με το μαύρο μπικίνι καβάλησε τον άνδρα στην παραλία Χένλεϊ που βρίσκεται περίπου 11χλμ. νότια της Αδελαΐδας και ξεκίνησε να κάνει σεξ μαζί του. […]

Από αυτά τα «καυτά» βιντεάκια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι και αυτό, που δείχνει ένα ζευγάρι στην καλοκαιρινή Αυστραλία, να μην μπορεί να συγκρατήσει τις κάψες του.

Η γυναίκα με το μαύρο μπικίνι καβάλησε τον άνδρα στην παραλία Χένλεϊ που βρίσκεται περίπου 11χλμ. νότια της Αδελαΐδας και ξεκίνησε να κάνει σεξ μαζί του.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram και γρήγορα έγινε viral με 100.000 χρήστες να το παρακολουθούν μέσα σε λίγες ώρες από την Τρίτη, όποτε και δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Θα μπορούσε να φέρει και μια ομπρέλα» σχολίασε ένας χρήστης, με έναν άλλο να παρατηρεί ότι ίσως φταίει η παραλία που μπορεί να είναι αφροδισιακή για τα ζευγάρια. «Τουλάχιστον μπείτε στο νερό και κάντε ότι αγκαλιάζεστε» σχολίασε για το ζευγάρι ένας τρίτος χρήστης ενώ ένας τέταρτος επισήμανε ότι πιθανότατα η γυναίκα θα έχει υποστεί έγκαυμα από τον ήλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις