Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζαχαριάδης: Εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία ο Καμμένος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης: Εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία ο Καμμένος

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ήταν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Αρχικά, ζήτησε να απαντήσει στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Δημήτρης Καμμένος στην ίδια εκπομπή. Για την επίθεση Καμμένου σε Παπαδημούλη, είπε: «Μπορεί σε ένα ζήτημα με τους ΑΝΕΛ να έχουμε διαφορετική άποψη. Έχουμε καλή συνεργασία. Και αυτές οι δηλώσεις […]

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ήταν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Αρχικά, ζήτησε να απαντήσει στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Δημήτρης Καμμένος στην ίδια εκπομπή.

Για την επίθεση Καμμένου σε Παπαδημούλη, είπε: «Μπορεί σε ένα ζήτημα με τους ΑΝΕΛ να έχουμε διαφορετική άποψη. Έχουμε καλή συνεργασία. Και αυτές οι δηλώσεις είναι έξω από το κλίμα» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολιτικός χαφιές ο Παπαδημούλης; Τι πράγματα είναι αυτά;» αναρωτήθηκε. Και σημείωσε ότι είναι η πολλοστή φορά που λέει κάτι τέτοιο ο Δημήτρης Καμμένος άρα δεν του… ξέφυγε.

Ο διευθυντής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ είπε πως όταν πριν από έξι μήνες ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε να γίνει αντιπρόεδρος της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε και τον ψήφισε.

«Τότε δεν είχε μιλήσει με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο», είπε και χαρακτήρισε τον Δημήτρη Καμμένο «εξαίρεση σε μια καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις