Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφεραν οι “Ερυθρόλευκοι” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφεραν οι “Ερυθρόλευκοι” (vid)

Η Ζαλγκίρις νίκησε εύκολα τον Ολυμπιακό με 80-60, έκανε το 2-1 στη σειρά και πλέον απέχει μία νίκη για να βρεθεί αυτή στο Final 4 του Βελιγραδίου και όχι οι Πειραιώτες. Οι Λιθουανοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των «ερυθρόλευκων». Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με ευρωπαϊκή αποτυχία. Οι γηπεδούχοι […]

Η Ζαλγκίρις νίκησε εύκολα τον Ολυμπιακό με 80-60, έκανε το 2-1 στη σειρά και πλέον απέχει μία νίκη για να βρεθεί αυτή στο Final 4 του Βελιγραδίου και όχι οι Πειραιώτες.

Οι Λιθουανοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με ευρωπαϊκή αποτυχία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πόντους από το low post, ωστόσο όταν ο Ολυμπιακός το σταμάτησε ΜακΛιν και Ρόμπερτς φρόντισαν να δώσουν προβάδισμα 6 πόντων (4-10 και 7-13).

Η Ζαλγκίρις μπορεί να ήταν άστοχη πίσω από τα 6.75, αλλά όταν πλησιάζει στο καλάθι των αντιπάλων της, σκόραρε πολύ εύκολα (17-16, 9’).

Οι Λιθουανοί διαβάζοντας σωστά κάθε αδυναμία της «ερυθρόλευκης» άμυνας έβρισκαν συνεχώς σκορ από κοντινή απόσταση και ο Ουάιτ με καλάθι και φάουλ έκανε το 33-24 (14’) ενώ λίγο αργότερα η διαφορά πήγε και στο +16 (42-26, 17’) με τρίποντο του Πάνγκος.

Παναθηναϊκός: Τέλος η αποχή

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανάγκασαν τους αντιπάλους τους σε κάποια λάθη και με σερί 0-6 μείωσαν πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα ίδια προβλήματα μετόπισθεν.

Η Ζαλγκίρις δεν τα άφησε ανεκμετάλλευτα και με απλό τρόπο παιχνιδιού διατηρήθηκε ψηλά η διαφορά (53-39, 24’).

Ο Σπανούλης δεν ήθελε να εγκαταλείψει και με 5 συνεχόμενους δικούς του πόντους, οι Πειραιώτες «ψαλίδισαν» τη διαφορά (53-46, 26’).

Ο Γιανκούνας απάντησε με 10 δικούς του όμως κι έτσι χάθηκε μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αφού το σκορ έγινε 62-47 (28’).

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο που αγωνιζόταν και όπως ήταν λογικό δεν κατάφερε να ρίξει τη διαφορά (74-52, 34’).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις