Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / “Ζαλίζουν” τα ποσά που προσφέρει στον Πρίγιοβιτς η Αλ Ιτιχάντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Ζαλίζουν” τα ποσά που προσφέρει στον Πρίγιοβιτς η Αλ Ιτιχάντ

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι η Αλ Ιτιχάντ από την Σαουδική Αραβία και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό Οι Άραβες πληρώνουν την ρήτρα των 10 εκατ.ευρώ στον ΠΑΟΚ για να πάρουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ενώ στον 29χρονο Σέρβο σέντερ φορ προτείνουν μυθικές απολαβές 23,9 εκατ.ευρώ μέχρι το 2023. Αυτά μόνο ως πάγιες […]

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι η Αλ Ιτιχάντ από την Σαουδική Αραβία και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό

Οι Άραβες πληρώνουν την ρήτρα των 10 εκατ.ευρώ στον ΠΑΟΚ για να πάρουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ενώ στον 29χρονο Σέρβο σέντερ φορ προτείνουν μυθικές απολαβές 23,9 εκατ.ευρώ μέχρι το 2023.

Αυτά μόνο ως πάγιες αποδοχές.

Έχοντας σκοράρει τα 9 από τα 24 γκολ της ομάδας του μέχρι στιγμής, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ που δεν θέλει να αποχωριστεί τον βασικό του σέντερ φορ, ειδικά την ώρα που δεν υπάρχει επάξιος αντικαταστάτης.

Σύμφωνα όμως με το economistas, ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση συμβολαίου στον Σέρβο, κάνοντας μια  προσπάθεια να παραμείνει ο Πρίγιοβιτς στη Τούμπα.

Ένα συμβόλαιο που θα ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ και θα αποδεικνύει την αξία αλλά και την σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος σέντερ φορ.

Τι περιλαμβάνει η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ 

-5,3 εκατ.ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 4,5 ετών

-25.000 ευρώ μπόνους για κάθε γκολ

-50.000 ευρώ μπόνους για κάθε νίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις