Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εύβοια: Δεύτερο το σημερινό χτύπημα της μοίρας για την 27χρονη κοπέλα
ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Δεύτερο το σημερινό χτύπημα της μοίρας για την 27χρονη κοπέλα

Συγκλονισμένη είναι η Εύβοια για τον τραγικό χαμό της 59χρονης, που παρασύρθηκε από χείμαρρο. Η κόρη σώθηκε, όμως αυτή, είναι η δεύτερη φορά που η μοίρα της παίζει φρικτό παιχνίδι… Πριν από περίπου δέκα χρόνια η 27χρονη έχασε τον πατέρα της όταν δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό για προσωπικές διαφορές. Το Σάββατο το […]

Συγκλονισμένη είναι η Εύβοια για τον τραγικό χαμό της 59χρονης, που παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Η κόρη σώθηκε, όμως αυτή, είναι η δεύτερη φορά που η μοίρα της παίζει φρικτό παιχνίδι…

Πριν από περίπου δέκα χρόνια η 27χρονη έχασε τον πατέρα της όταν δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό για προσωπικές διαφορές.

Το Σάββατο το πρωί χάνει τη μητέρα της από την κακοκαιρία.

Η 59χρονη γυναίκα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και η κόρη της κατά τη διάρκεια της καταιγίδας αλλά παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και πνίγηκε. Μάνα και κόρη είχαν ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ για να προσκυνήσουν όταν έπεσαν πάνω στην καταιγίδα και το αυτοκίνητό τους κόλλησε στα ορμητικά νερά . Οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το όχημα αλλά παρασύρθηκαν από το χείμαρρο. Η 27χρονη σώθηκε αλλά δυστυχώς το σώμα της 59χρονης εντόπισαν αρκετά αργότερα οι πυροσβέστες.

Στο protothema.gr μίλησε συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας για την τραγωδία της οικογένειάς της:

«Δυστυχώς η κοπέλα έχασε και τη μάνα της τώρα με τον πιο τραγικό τρόπο. Πριν 10χρόνια περίπου ο θείος της είχε δολοφονήσει τον πατέρα της και οι στενοχώριες στην οικογένεια ήταν μεγάλες . Από ότι έμαθα οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν από τα Καμάρια Ιστιαίας και πήγαιναν στο μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ για να προσκυνήσουν.

Οδηγός ήταν η κόρη και ήταν μαζί με τη μητέρα της μέσα στο αμάξι. Προσπαθούσαν να περάσουν από ένα δρόμο που είχε υπερχειλίσει το ποτάμι και κάποια στιγμή σκάλωσε το αμάξι και δεν μπορούσε να προχωρήσει παρακάτω. Τότε βγήκε από το αμάξι η οδηγός ,η 27χρονη κοπέλα ,παραπατάει και παρόλο που την παρέσυρε ο χείμαρρος κατάφερε να σωθεί . Μετά βγαίνει από το αμάξι η 59χρονη γυναίκα την οποία παρασέρνει το νερό την οποία την βρήκαν 500 μέτρα παρακάτω . Το αυτοκίνητο παρέμεινε στη θέση του και δυστυχώς χάθηκε η Ελένη μας».
Η 59χρονη μαζί με την 27χρονη κόρη της πήγαιναν να προσκυνήσουν το μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ στην Βόρεια Εύβοια, με το αυτοκίνητό τους.

Όταν είδαν τι συμβαίνει κι εγκατέλειψαν το όχημα, τα ορμητικά νερά τις παρέσυραν, με την 27χρονη να προλαβαίνει να κρατηθεί από ένα δέντρο.

Δυστυχώς η μητέρα της δεν κατόρθωσε να γλιτώσει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις