Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ετοιμάσου να κεράσεις… κουφέτα – Τα 3 ζώδια που θα βάλουν βέρα το 2019
PLUS

Ετοιμάσου να κεράσεις… κουφέτα – Τα 3 ζώδια που θα βάλουν βέρα το 2019

Το 2019 είναι αστρολογικά χρονιά μεγάλων ανατροπών Αν έχετε μια σοβαρή σχέση και ανήκετε σε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια, πιθανόν να… κεράσετε κουφετάκια μέσα στο έτος. Σύμφωνα με την αστρολογία, το 2019 αναμένεται να είναι μια χρονιά με πολλές θετικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια, αλλά ειδικά όσοι ανήκουν σε αυτά τα 3 […]

Το 2019 είναι αστρολογικά χρονιά μεγάλων ανατροπών

Αν έχετε μια σοβαρή σχέση και ανήκετε σε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια, πιθανόν να… κεράσετε κουφετάκια μέσα στο έτος.

Σύμφωνα με την αστρολογία, το 2019 αναμένεται να είναι μια χρονιά με πολλές θετικές εξελίξεις για όλα τα ζώδια, αλλά ειδικά όσοι ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια, έχουν μεγάλες πιθανότητες να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να παντρευτούν μέσα στο νέο έτος.

man and woman walking barefooted on white sand holding shoes and sandals

Σκορπιός

Ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια. Σύμφωνα με τα αστέρια και τις ετήσιες προβλέψεις, φέτος είναι η χρονιά που θα επισημοποιήσεις τη σχέση σου και θα παντρευτείς τον έρωτα της ζωής σου.

Τοξότης

Έχεις τις περισσότερες πιθανότητες. Είσαι μέσα στα τρία τυχερά ζώδια που θα περάσεις βέρες μέσα στον χρόνο. Με τον αισιόδοξο και απρόβλεπτο χαρακτήρα σου, είναι δεδομένο πως ο γάμος σου θα είναι μία εκδήλωση που πολλοί θα ήθελαν να παρευρεθούν. Και θα συζητηθεί πολύ.

woman touching chest of man

Ιχθύες

Μπορείτε από σήμερα να κάνετε σχέδια για μία ζωή γεμάτη χαρούμενες στιγμές δίπλα στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί η προετοιμασία του γάμου θα σας αναστατώσει για τα καλά.

Καλά στέφανα λοιπόν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις