Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ερωτευμένος με τη γυναίκα μου … αλλά η μικρή; Μια ταινία που “πονάει” τους άντρες (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ερωτευμένος με τη γυναίκα μου … αλλά η μικρή; Μια ταινία που “πονάει” τους άντρες (vid)

Ερωτευμένος με τη γυναίκα μου  (Amoureux de Ma Femme) Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Οτέιγ Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Σαντρίν Κιμπερλέν, Αντριάνα Ουγάρτε, Ντανιέλ Οτέιγ Στη μεγάλη οθόνη το  θεατρικό έργο του Φλοριάν Ζελέρ («Ψέμα») Ο Ντάνιελ είναι  ένας επιτυχημένος εκδότης, χρόνια παντρεμένος και ευτυχισμένος κατά τα φαινόμενα με τον γάμο του. Ένα βράδυ  έχει καλέσει τον κολλητό του φίλο σπίτι του […]

Amoureux de Ma Femme

Ερωτευμένος με τη γυναίκα μου  (Amoureux de Ma Femme)

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Οτέιγ
Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Σαντρίν Κιμπερλέν, Αντριάνα Ουγάρτε, Ντανιέλ Οτέιγ

Στη μεγάλη οθόνη το  θεατρικό έργο του Φλοριάν Ζελέρ («Ψέμα»)

Ο Ντάνιελ είναι  ένας επιτυχημένος εκδότης, χρόνια παντρεμένος και ευτυχισμένος κατά τα φαινόμενα με τον γάμο του. Ένα βράδυ  έχει καλέσει τον κολλητό του φίλο σπίτι του για  δείπνο.

Εκείνος φέρνει μαζί την κατά πολύ νεότερη και πανέμορφη καινούργια σύντροφό του, που  γοητεύει  αφάνταστα τον Ντανιέλ.

Εκείνος τότε αρχίζει να φαντασιώνεται τη ζωή του δίπλα της, ενώ η σύζυγός του βράζει από το θυμό της. Τα όνειρά του  όμως  μπερδεύονται σχεδόν με την πραγματικότητα, σε σημείο που ο θεατής  δεν  μπορεί πάντα διαχωρίζει τι  τελικά συμβαίνει.

Αυτό είναι  η επιτυχία του Ντανιέλ Οτέιγ που στην τέταρτη σκηνοθεσία του,  περιγράφει τις περιπέτειες του  έρωτα, αλλά και την ανάγκη του ανθρώπου να διαφεύγει από την  πεζή καθημερινότητα.

Ο κεντρικός ήρωας ζει ανάμεσα σε δυο πραγματικότητες, μια εντελώς ρεαλιστική και μια ονειρική, που στην ουσία αποδεικνύουν τις  ενδότερες επιθυμίες του.

Mαζί με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ αποδίδουν εξαιρετικά δυο διαφορετικές  εκδοχές της ανδρικής κρίσης ηλικίας, ενώ στο πλάι τους οι γοητευτικές κυρίες Σαντρίν Κιμπερλέν-Ιζαμπέλ και η εκθαμβωτική Αντριάνα Ουγάρτε, φέρνουν άρωμα θηλυκότητας.

Δείτε ακόμη:

The-Pirates-of-Somalia-2

Ο Αλ Πατσίνο στα ίχνη Σομαλών Πειρατών – Το trailer της ταινίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις