Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών και βαρύς οπλισμός στο Κορωπί
ΕΛΛΑΔΑ

Εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών και βαρύς οπλισμός στο Κορωπί

Του Πέτρου Καρσιώτη Πλήρες εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών και ένα πραγματικό οπλοστάσιο από καλάσνικοφ και πιστόλια, βρήκαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε σπίτι στο Κορωπί. Για κατοχή ποσότητας ηρωίνης, νοθευτικής σκόνης και οπλισμού, συνελήφθησαν από πολυπρόσωπη ομάδα αστυνομικών Τμημάτων Ασφαλείας των Δυτικών Προαστίων, ένας 19χρονος και μία 23χρονη. Όπως προέκυψε από την έρευνα και σύμφωνα […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πλήρες εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών και ένα πραγματικό οπλοστάσιο από καλάσνικοφ και πιστόλια, βρήκαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε σπίτι στο Κορωπί.

Για κατοχή ποσότητας ηρωίνης, νοθευτικής σκόνης και οπλισμού, συνελήφθησαν από πολυπρόσωπη ομάδα αστυνομικών Τμημάτων Ασφαλείας των Δυτικών Προαστίων, ένας 19χρονος και μία 23χρονη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες είχαν εγκαταστήσει σε οικία στο Κορωπί, εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες απέκρυπταν εντός του αύλιου χώρου.

Τις παραπάνω ναρκωτικές ουσίες τις διακινούσαν στις περιοχές των Αχαρνών, Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων, Αγίας Βαρβάρας και Κορωπίου.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1.131- γραμμάρια ηρωίνης

2.400- γραμμάρια νοθευτικής ουσίας

2- πολεμικά τυφέκια kalashnikov

2- πιστόλια

148- φυσίγγια

27.490- ευρώ

2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

11- κινητά τηλέφωνα

εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης ναρκωτικών ουσιών

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κυρία ανάκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις