Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη – Ένας νεκρός και τραυματίες (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη – Ένας νεκρός και τραυματίες (vids)

Συναγερμός σήμανε στη Μελβούρνη, όταν αυτοκίνητο πήρε φωτιά έξω από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, ενώ σημειώθηκε και επίθεση με μαχαίρι. Hope everyone is safe. #Melbourne #victoria #Australia pic.twitter.com/mBw3NXXqvx — George W. Bitcoin (@GeorgeWBitcoin) November 9, 2018 Σύμφωνα με την Mirror, ένας άντρας έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια τραυμάτισε τρία άτομα με μαχαίρι. Τουλάχιστον ένα […]

Μελβούρνη επίθεση με μαχαίρι

Συναγερμός σήμανε στη Μελβούρνη, όταν αυτοκίνητο πήρε φωτιά έξω από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, ενώ σημειώθηκε και επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Mirror, ένας άντρας έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια τραυμάτισε τρία άτομα με μαχαίρι.

Τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τον Guardian, αναφέρει: «Ακούσαμε εκρήξεις και ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Στη συνέχεια είδαμε την αστυνομία να έρχεται στο κατάστημα μας. Τους ρωτήσαμε τι συμβαίνει και δεν απάντησαν. Δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει την περιοχή».

Ο δράστης συνελήφθη και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, όπου παραμένει φρουρούμενος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οδήγησε το αυτοκίνητό του στο εμπορικό κέντρο Target της κεντρικής οδού Bourke γύρω στις 16:20 τοπική ώρα. Καθώς το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες προσπάθησε να μαχαιρώσει άτομα και πάλεψε με περαστικούς και αστυνομικούς.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο όπου συνέβη το περιστατικό, ωστόσο – όπως έχει ανακοινωθεί – οι Αρχές πιστεύουν ότι ο άνδρας έδρασε μόνος του και δεν αναζητούν κάποιον συνεργό.

«Το συμβάν δεν εμφανίζεται να σχετίζεται με τρομοκρατία. Η έρευνα ωστόσο συνεχίζεται και ακόμα δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενα», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Βικτώριας. Η περιοχή παραμένει μέχρι στιγμής αποκλεισμένη ενώ στο σημείο βρίσκονται και πυροτεχνουργοί, ώστε να αποκλείσουν την ύπαρξη εκρηκτικών στο όχημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις