Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ»: Τι πρέπει να γνωρίζεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ»: Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ανοιχτή για οριστική υποβολή των δηλώσεων παραμένει μέχρι την Κυριακή (29/4) η ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ». Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δημιουργήθηκε τηλεφωνική γραμμή για την υποστήριξη των ενδιαφερόμενων. «Ζητούμενο είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος, προκειμένου αμέσως μετά να ενεργοποιηθεί το επόμενο στάδιο (δήλωση επιλογής ή όχι λήψης δανείου) για […]

Ανοιχτή για οριστική υποβολή των δηλώσεων παραμένει μέχρι την Κυριακή (29/4) η ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ».

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δημιουργήθηκε τηλεφωνική γραμμή για την υποστήριξη των ενδιαφερόμενων.

«Ζητούμενο είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος, προκειμένου αμέσως μετά να ενεργοποιηθεί το επόμενο στάδιο (δήλωση επιλογής ή όχι λήψης δανείου) για το σύνολο των υποβεβλημένων αιτήσεων (πλην των ειδικών περιπτώσεων, όπως κάτοικοι εξωτερικού, πρόσφατη απόκτηση ακινήτου κ.λπ., για τις οποίες προβλέπεται περαιτέρω έλεγχος από τον Δικαιούχο του Προγράμματος – Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.)».

Διαβάστε ακόμα

«Πονοκέφαλος» από τον ΟΑΕΔ για την ανεργία – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Η εν λόγω γραμμή υποστήριξης δημιουργήθηκε για διευκόλυνση των πολιτών και αφορά όσους έχουν εγγραφεί αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Όσο αφορά στις αιτήσεις που εμφανίζονται ως «κλειδωμένες» στο σύστημα, θα πρέπει πρώτα να ανακληθούν, καθώς δεν είναι επιτρεπτή η ύπαρξη, ταυτόχρονα, περισσότερων της μίας αίτησης για το ίδιο ΑΦΜ, και να υποβληθούν εκ νέου.

Σχετικά με τις Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου και Ιονίου, η πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου, για εγγραφή και υποβολή αιτήσεων, τη Δευτέρα (30/4) και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να καλυφθεί το σύνολο των πόρων προς διάθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις