Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εξιχνίαση αιματηρής ληστείας στη Σπάρτη, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνίαση αιματηρής ληστείας στη Σπάρτη, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Ένα 24ωρο μετά την εισβολή τρόμου στο σπίτι ηλικιωμένου στην περιοχή της Σπάρτης, από δύο δράστες οι οποίοι τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν, ταυτοποιήθηκε ο ένας εισβολέας. Δικογραφία για ληστεία Πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του. Νυχτερινές […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένα 24ωρο μετά την εισβολή τρόμου στο σπίτι ηλικιωμένου στην περιοχή της Σπάρτης, από δύο δράστες οι οποίοι τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν, ταυτοποιήθηκε ο ένας εισβολέας.

Δικογραφία για ληστεία

Πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του.

Νυχτερινές ώρες διέρρηξαν το σπίτι 

Όπως προέκυψε τόσο από την καταγγελία του τραυματισμένου θύματος όσο και από την αστυνομική έρευνα, ο 19χρονος, μαζί με έναν συνεργό του, νυχτερινές ώρες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν το σπίτι του ηλικιωμένου ο οποίος διέμενε μόνος.

Τον ακινητοποίησαν με χτυπήματα

Μόλις εμφανίστηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με χρήση βίας τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Είχε αφαιρέσει και πάλι χρήματα τον Σεπτέμβρη 

Ο 19χρονος, τον περασμένο Σπτέμβριο, με βάση τα στοιχεία που ήρθαν στο φως από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει και πάλι χρήματα  από την οικία του ηλικιωμένου.

Έρευνα και για άλλες εισβολές τρόμου

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 19χρονου και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Αν δηλαδή το δίδυμο εμπλέκεται και σε άλλες εισβολές σε σπίτια μοναχικών ηλικιωμένων, που έχουν πέσει θύματα ληστείας μέσα στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις