Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική (pics)

Σπείρα που αποθήκευε και διακινούσε ναρκωτικά, στην περιοχή της δυτικής Αττικής, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, δύο άνδρες (ηλικίας 58 και 74 ετών) καθώς και μία 35χρονη από την Αλβανία, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους. Από τις έρευνες που […]

Σπείρα που αποθήκευε και διακινούσε ναρκωτικά, στην περιοχή της δυτικής Αττικής, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, δύο άνδρες (ηλικίας 58 και 74 ετών) καθώς και μία 35χρονη από την Αλβανία, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες στο Μενίδι και τα Άνω Λιόσια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 16 κιλών και 911 γραμμαρίων, 43 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ηρωίνης, 1 κυνηγετική καραμπίνα, 9 κυνηγετικά φυσίγγια και 7 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις