Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Εμφύλιος” Κοτζιά – Καμμένου: Βαρύτατοι υπαινιγμοί και προσφυγή στη δικαιοσύνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Εμφύλιος” Κοτζιά – Καμμένου: Βαρύτατοι υπαινιγμοί και προσφυγή στη δικαιοσύνη

Την άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη, κατά του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε το ΠΡΑΤΤΩ. Μετά τη νέα επίθεση του πρώην υπουργού Άμυνας, μέσω Twitter, το ΠΡΑΤΤΩ σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο «εθνικό ψεύτη» και «κοινό συκοφάντη». Ακόμη, κάνει λόγο για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του, που αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των […]

Νίκος Κοτζιάς

Την άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη, κατά του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε το ΠΡΑΤΤΩ.

Μετά τη νέα επίθεση του πρώην υπουργού Άμυνας, μέσω Twitter, το ΠΡΑΤΤΩ σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο «εθνικό ψεύτη» και «κοινό συκοφάντη».

Ακόμη, κάνει λόγο για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του, που αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ:

«Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη, ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του.

Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπής της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.

Και η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του.

Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Το tweet του Πάνου Καμμένου:

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφήνοντας υπονοούμενα για χρηματισμό.

Είχε προηγηθεί η αναφορά του προέδρου της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» του Ν. Κοτζιά στην Πολιτική Γραμματεία ότι «η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει».

Υπενθυμίζεται, ότι στο υπουργικό συμβούλιο τον περασμένο Οκτώβριο, που οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του τότε ΥΠΕΞ με αναφορές σε χρηματισμούς από τον Τζορτζ Σόρος.

Νέα αντίδραση του πρώην ΥΠΕΘΑ

Μόλις έγινε γνωστή η προσφυγή του Νίκου Κοτζιά στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου, ο πρώην υπουργός Αμυνας «χτύπησε» ξανά στο Twitter.

Αφήνοντας νέους υπαινιγμούς για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο κ. Καμμένος έγραψε: «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως ‘διαπράττει προδοσία’ η ‘διαπράττει έγκλημα’ δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις