Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Ελένη είσαι καλά, πού είσαι;” – Η τελευταία συνομιλία της Τοπαλούδη, πριν βρει τραγικό θάνατο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Ελένη είσαι καλά, πού είσαι;” – Η τελευταία συνομιλία της Τοπαλούδη, πριν βρει τραγικό θάνατο (vid)

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβρη  Στο φως έρχεται η τελευταία συνομιλία που είχε μέσω Messenger η φοιτήτρια με τον κολλητό της τη νύχτα της δολοφονίας της. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της 21χρονης κατέθεσε στις Αρχές ότι τις τελευταίες μέρες η Ελένη φαινόταν αγχωμένη. […]

Ελένη Τοπαλούδη

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβρη 

Στο φως έρχεται η τελευταία συνομιλία που είχε μέσω Messenger η φοιτήτρια με τον κολλητό της τη νύχτα της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της 21χρονης κατέθεσε στις Αρχές ότι τις τελευταίες μέρες η Ελένη φαινόταν αγχωμένη.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ξημερώματα Τρίτης είχε πάει από το σπίτι της και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια.

Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό δεν είχε σταθερή σχέση. Το βράδυ της δολοφονίας της είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και με μηνύματα μέσω Messenger.

Οι δυο τους σχεδίαζαν να συναντηθούν.

Η νεαρή φοιτήτρια, όπως αναφέρει το Star, θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 το απόγευμα θα ήταν ελεύθερη.

Η Ελένη όμως δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο Messenger – λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρή.

Η τελευταία διαδρομή 

Κάμερες ασφαλείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων, κατέγραψαν καρέ-καρέ τη διαδρομή που έκαναν με το βανάκι δράστες και θύμα, ώσπου να καταλήξουν στην παραλία.

Oι δύο αδίστακτοι άνδρες πέταξαν στα βράχια την άτυχη φοιτήτρια.

Τη μοιραία νύχτα της 28ης Νοεμβρίου, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Ελένη Τοπαλούδη βρίσκεται μέσα στο βαν με τους δολοφόνους της.

Σε 16 λεπτά τελείωσαν την «βρώμικη» δουλειά

Η διαδρομή καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας βενζινάδικου έξω από την πόλη της Ρόδου.

Είναι το τελευταίο βίντεο που δείχνει τη φοιτήτρια ζωντανή.

Οι δύο άνδρες χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να μεταφέρουν την κοπέλα από τους Πευκούς στην παραλία και να την πετάξουν στον γκρεμό.

Κάμερα από σπίτι καταγράφει το αυτοκίνητο στις 2:26 τη νύχτα να περνά για πρώτη φορά, και να επιστρέφει στις 2:42.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις