Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εκτός εαυτού η Καινούργιου: Αλητείες, προσέξτε πάρα πολύ (vid)
LIFESTYLE

Εκτός εαυτού η Καινούργιου: Αλητείες, προσέξτε πάρα πολύ (vid)

Έξαλλη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ήδη κινήθηκε νομικά εναντίον γνωστού δημοσιογράφου που συνέδεσε το όνομά της με την υπόθεση κυκλώματος κοκαΐνης. «Εγώ κινήθηκα νομικά γιατί από το πουθενά ξαφνικά βλέπω τη φωτογραφία μου σε ένα εξώφυλλο τραγικό, κίτρινο απαράδεκτο, η οποία δε με […]

Έξαλλη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ήδη κινήθηκε νομικά εναντίον γνωστού δημοσιογράφου που συνέδεσε το όνομά της με την υπόθεση κυκλώματος κοκαΐνης.

«Εγώ κινήθηκα νομικά γιατί από το πουθενά ξαφνικά βλέπω τη φωτογραφία μου σε ένα εξώφυλλο τραγικό, κίτρινο απαράδεκτο, η οποία δε με αφορά. Βέβαια καμία εμπλοκή, ούτε έγραψε πουθενά το όνομά μου, αλλά τι δουλειά έχει να κρέμεται στα περίπτερα η φωτογραφία μου, επειδή ήμουν με τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος ούτε και αυτός έχει καμία σχέση.

Εγώ το θεωρώ πολύ άδικο και για τον πρώην σύντροφό μου. Μιλάμε παιδιά για αλητείες, ασύλληπτα πράματα. Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί ξαφνικά πάει η γιαγιά μου στο περίπτερο και γιατί να βλέπει την φωτογραφία μου σ’ ένα θέμα που δε με αφορά καθόλου και δεν έχω καμία σχέση; Δεν μπορώ να πω, ζήτησε συγγνώμη, έβαλε και το εξώδικό μου όμως παιδιά το θεωρώ άδικο και για τον πρώην σύντροφό μου και εγώ για να πουλήσει ένα εξώφυλλο….

Ρώτησε εμένα πώς είμαι, πώς είναι γονείς μου, που ξαφνικά μπορεί να μπήκαν στο Internet; Τι σοκ έπαθα; Έκλαιγα όλο το Σαββατοκύριακο. Από το πουθενά. Μέχρι ενός σημείου όλα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις