Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δύσκολα θα αποφύγει την αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολα θα αποφύγει την αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα θα μπει ο Παναθηναϊκός από την ερχόμενη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (20/12) θα εκδικαστούν οι υποθέσεις που αφορούν τους Τελάντερ, Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν, των οποίων οι υποθέσεις έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει αφαίρεση βαθμών στους «πράσινους». Επίσης την Τετάρτη, θα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα θα μπει ο Παναθηναϊκός από την ερχόμενη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (20/12) θα εκδικαστούν οι υποθέσεις που αφορούν τους Τελάντερ, Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν, των οποίων οι υποθέσεις έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει αφαίρεση βαθμών στους «πράσινους».

Επίσης την Τετάρτη, θα εκδικαστεί και η υπόθεση του Βέμερ, η οποία δεν έχει φτάσει στο ίδιο σημείο όπως των προηγούμενων.

Τα…δύσκολα, όμως, θα αρχίσουν τη Δευτέρα, καθώς στα δικαστήρια θα δοθεί “μάχη” με τον Λέτο ( για τις οφειλές από τη δεύτερη θητεία του) και με τον Μπούρμπο.

Όπως όλα δείχνουν, η αποφυγή της αφαίρεσης βαθμών μοιάζει ανέφικτη, και στο «τριφύλλι» πρέπει να βρουν σύντομα λύσεις στο οικονομικό κομμάτι ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους ποινές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις