Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Δύο gadgets για το smartphone που θα σου “λύσουν” τα χέρια
TECH

Δύο gadgets για το smartphone που θα σου “λύσουν” τα χέρια

Τα gadgets έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά και σε πολλές περιπτώσεις μας έχουν πραγματικά «λύσει» τα χέρια. Μια έρευνα στο διαδίκτυο θα σας συστήσει τόσα πολλά στα οποία αξίζει να επενδύσετε, για να κάνετε την καθημερινότητά σας πολύ πιο εύκολη. Ο διαδικτυακός «πόλεμος» YouTube – Instagram Τα δύο παρακάτω, δεν είναι συνηθισμένα. […]

Τα gadgets έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά και σε πολλές περιπτώσεις μας έχουν πραγματικά «λύσει» τα χέρια.

Μια έρευνα στο διαδίκτυο θα σας συστήσει τόσα πολλά στα οποία αξίζει να επενδύσετε, για να κάνετε την καθημερινότητά σας πολύ πιο εύκολη.

Ο διαδικτυακός «πόλεμος» YouTube – Instagram

Τα δύο παρακάτω, δεν είναι συνηθισμένα. Πρόκειται για συσκευές που αλληλεπιδρούν με το smartphone ή το tablet σας μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας.

Hone

Τα κλειδιά συνήθως έχουν την τάση να εξαφανίζονται κάθε φορά που τα ψάχνουμε. Το Hone είναι μια Bluetooth συσκευή για το iPhone και το iPod η οποία θα σας βοηθήσει να τα βρείτε εύκολα κάθε φορά που τα αναζητάτε.

Σχέση από απόσταση; Αυτό το gadget είναι για σένα

Τοποθετήστε το απλά στο μπρελόκ με τα κλειδιά σας και πατήστε στη συνέχεια το πλήκτρο Find της σχετικής εφαρμογής στο iPhone για να φωτίσει και να εκπέμψει έναν ήχο που θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε και να βρείτε τα κλειδιά σας.

Τιμή: $49

Lockitron

Το Lockitron σας επιτρέπει να κλειδώσετε την πόρτα με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης του smartphone σας, αλλά παράλληλα σας ειδοποιεί όταν κάποιος χτυπάει την πόρτα σας!

Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μπορείτε ακόμα να το προγραμματίσετε ώστε να ξεκλειδώνει την πόρτα όταν πλησιάζετε σε αυτήν, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν γυρίζετε από ψώνια και έχετε γεμάτα τα χέρια σας.

Τιμή: $179

Το γκάτζετ που ξεπούλησε αμέσως: Πρωινό ξύπνημα, από… κάτω

Απίστευτο γκάτζετ: Σύζυγος «χτυπά» κάρτα όταν επιστρέφει σπίτι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις