Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία Τοπαλούδη: Φίλος του Ροδίτη αποκαλύπτει – “Τον προστάτευαν πάντα οι γονείς”
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Φίλος του Ροδίτη αποκαλύπτει – “Τον προστάτευαν πάντα οι γονείς”

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για τους δύο νεαρούς άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας φίλος του 21χρονου Ροδίτη, αποκάλυψε πως η δράση του ήταν κοινό μυστικό στις παρέες του νησιού. Παρόλα αυτά, τα στόματα ήταν κλειστά. «Είναι γνωστό ότι […]

Δολοφονία Τοπαλούδη

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για τους δύο νεαρούς άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας φίλος του 21χρονου Ροδίτη, αποκάλυψε πως η δράση του ήταν κοινό μυστικό στις παρέες του νησιού. Παρόλα αυτά, τα στόματα ήταν κλειστά.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια. Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όπως προκύπτει από την αστυνομία, δεν υπολόγιζε ούτε την αστυνομία.

Όπως περιέγραψε ο φίλος του 21χρονου, «κάποια στιγμή τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο με τη μηχανή του και πέταξε τη μηχανή του πάνω στο αμάξι το αστυνομικό. Προπηλάκισε και γνωστό δικηγόρο της Ρόδου απλά επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που πάρκαρε ο δικηγόρος το αμάξι του».

Φρίκη προκαλούν τα ευρήματα στο κινητό του 

Από το κινητό του 21χρονου  προκύπτει ότι με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και απανωτά μηνύματα πίεζε κοπέλες να συναντηθούν μαζί του.

Μάλιστα, ακόμη και όταν εκείνες του έλεγαν ότι δεν ήθελαν να συναντήσουν και να τον γνωρίσουν, εκείνος απαντούσε «εγώ θέλω όμως».

Σύμφωνα με τις συνομιλίες που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο 21χρονος τηλεφώνησε σε 24χρονη μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της Τοπαλούδη και της πρότεινε ό,τι και στην άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε.

Την ημέρα του εγκλήματος τηλεφώνησε ξανά στην 24χρονη και της ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις του.

18 ώρες μετά τον θάνατο της Τοπαλούδη, συνέχισε να επιμένει και πήρε ξανά την 24χρονη, προσπαθώντας να την πείσει, παρότι εκείνη του ζητούσε να μην την ξανακαλέσει.

«Ήταν εκείνες τις ημέρες που ακόμη δεν είχαν συλληφθεί. Με καλούσε για να βρεθούμε, αλλά αρνιόμουν, έπαθα σοκ μόλις κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά», είπε η 24χρονη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις