Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δολοφονία στη Βούλα: Το παλιό “συμβόλαιο” στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία στη Βούλα: Το παλιό “συμβόλαιο” στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ

Του Πέτρου Καρσιώτη – Ένα παλιό “συμβόλαιο” εξετάζουν οι Αρχές Στα μυστικά που «κρύβει» η χώρα των καγκουρό, η Αυστραλία, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της ακόμη περισσότερο η Αστυνομία στην προσπάθειά της να πιστοποιήσει το κίνητρο και την προέλευση της εντολής δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας. Ο λόγος που η Αστυνομία ζητά […]

Του Πέτρου Καρσιώτη – Ένα παλιό “συμβόλαιο” εξετάζουν οι Αρχές

Στα μυστικά που «κρύβει» η χώρα των καγκουρό, η Αυστραλία, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της ακόμη περισσότερο η Αστυνομία στην προσπάθειά της να πιστοποιήσει το κίνητρο και την προέλευση της εντολής δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο λόγος που η Αστυνομία ζητά όλο τον αστυνομικό-δικαστικό φάκελο που συνόδευε τον επιχειρηματία με τον προσωνύμιο «Αυστραλός», είναι αφενός γιατί από τις μέχρι τώρα έρευνες στην περίοδο που ζούσε εκεί καταγράφηκε άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του το οποίο τυχαία δεν εκτελέστηκε!

Αντίθετα, όσο κι αν έχουν ερευνήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στις δραστηριότητες στη χώρα μας, δεν έχουν βρει το στοιχείο, που θα οδηγούσε στη δολοφονία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος συνιδιοκτήτης εταιρίας σεκιούριτι, που ήταν παντρεμένος με μοντέλο και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, στη χώρα μας συμμετείχε σε ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχημάτων με δύο ακόμη πασίγνωστα πρόσωπα, αλλά και έναν Αυστραλό.

Όμως, αν και τα στοιχήματα εκεί μπορούσαν να είναι και θηριώδη ποσά, ήταν όλοι καλοπληρωτές και δεν φαίνεται κίνητρο, που θα οδηγούσε στην εντολή δολοφονίας του.

Αντίθετα και ενώ όλες οι πιθανότητες ερευνώνται, στην Αυστραλία πριν από κάποια χρόνια είχε υπογραφεί «συμβόλαιο θανάτου» που δεν εκτελέστηκε σε βάρος του 46χρονου Έλληνα επιχειρηματία.

Συνελήφθη τυχαία ένας άνδρας με πιστόλι και τη φωτογραφία του επιχειρηματία, στην τσέπη!

Ο επιχειρηματίας, που ως τότε είχε και ως οικογένεια, μία εμπλοκή με ναρκωτικά, φέρεται να θεώρησε ότι εντολέας ήταν ο  πρώην συνεταίρος του, μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικογένειες στη μαφία της Αυστραλίας.

Εναντίον του  αδελφού του πρώην συνεταίρου του, εκδηλώθηκε στη συνέχεια απόπειρα δολοφονίας, η οποία αυτή τη φορά αποδόθηκε από τη μαφιόζικη οικογένεια, ως εντολή, στον 46χρονο επιχειρηματία, τον άνθρωπο που έπεσε νεκρός στο Πανόραμα!

Υπό το κράτος όλων αυτών των γεγονότων που συνέθεταν μιας άγρια βεντέτα, η οικογένεια του επιχειρηματία εγκατέλειψε την Αυστραλία και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, όπου ο 46χρονος εμφανιζόταν σε απόλυτα νομότυπες δραστηριότητες.

Σημεία προβληματισμού μέσα στο παζλ της δολοφονίας που φαίνεται ακόμη να μην ταιριάζουν τα επί μέρους κομμάτια, είναι η χρονική απόσταση των δραματικών γεγονότων της Αυστραλίας.

Ξετυλίχθηκαν κάπου στο 2009 και από τότε μεσολάβησε μια συνάντηση επεισοδιακή των δύο ανδρών στη Μύκονο όπου οι παριστάμενοι τους είδαν να συμπλέκονται και να κάνουν το κατάστημα λαμπόγυαλα.

Έτσι η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται χωρίς χειροπιαστό στοιχείο και για τον εντολέα και για τον φυσικό αυτουργό.

Τον τελευταίο που έστησε την ενέδρα θανάτου στο Πανόραμα τον «βλέπουν». Οι αστυνομικοί σε βίντεο από κάμερα της οικίας του επιχειρηματία, αλλά δεν τον αναγνωρίζουν.

Ίσως να φορούσε κάτω από το τζόκεϊ και μάσκα σιλικόνης…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις