Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: «Ένοχος» – Δεν πείστηκε η εισαγγελέας
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: «Ένοχος» – Δεν πείστηκε η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας δεν φαίνεται να πείστηκε από τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου για την δολοφονία της άτυχης Δώρας Ζέμπερη και πρότεινε την ενοχή του χωρίς ελαφρυντικά. Κατά την διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ένας Αθηναίος δικηγόρος και ένα ακόμα πρόσωπο με το ψευδώνυμο Χάρης ήταν εκείνοι από τους οποίους πήρε την εντολή να […]

Η εισαγγελέας δεν φαίνεται να πείστηκε από τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου για την δολοφονία της άτυχης Δώρας Ζέμπερη και πρότεινε την ενοχή του χωρίς ελαφρυντικά.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ένας Αθηναίος δικηγόρος και ένα ακόμα πρόσωπο με το ψευδώνυμο Χάρης ήταν εκείνοι από τους οποίους πήρε την εντολή να βγάλει για 3-4 μήνες εκτός υπηρεσίας την άτυχη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη.

Ζέμπερη: Εκτός εαυτού ξανά ο άτυχος πατέρας – «Φονιά, αλήτη» (vid)

Κατά την αγόρευση της η εισαγγελέας χαρακτήρισε αξιόλογη την Δώρα Ζέμπερη για την κοινωνία και την οικογένειά της, η οποία αντί να χαίρεται την ηλικία της, ξεχρέωνε χρέη από τζόγο. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είχε πολλά φορτία στην πλάτη της, όπως είπε η εισαγγελέας. Είχε πικρία από την οικογένεια. Δεν φρόντισε και ο πατέρας να την προστατεύσει».

Η εισαγγελέας, παρατήρησε πολλές αντιφάσεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιος άλλος να συνέταξε τα υπομνήματα με τα οποία άλλαξε την αρχική του ομολογία.

Συνάδελφοι της Ζέμπερη: «Δεν ήταν καλά γιατί έχασε τον φίλο της»

Τα σημεία που επλήγη η Δώρα δεν ήταν τυχαία, κατά την εισαγγελέα. «Ήταν πολλά. Ήταν μοιραία. Η οικογένεια δεν θα πάρει ποτέ απάντηση γιατί έφυγε αυτό το κορίτσι», υπογράμμισε.

Και έκλεισε την αγόρευσή της στηλιτεύοντας το γεγονός ότι χάρη στο νόμο αποφυλακίστηκε πριν να είναι έτοιμος να επανενταχθεί . «Δεν ήταν έτοιμος να αποφυλακιστεί.  Αυτό ήταν το μεγάλο έγκλημα της πολιτείας. Τρεις τέσσερις μήνες μετά έκανε έγκλημα. Την παρακολουθούσε ένα μήνα. Χάλασε τη ζωή του, τη ζωή μιας κοπέλας και της οικογένειας. Αν βρει το δρόμο για την αλήθεια ας κοιτάξει τον Θεό και ας την πει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις