Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία για ένα “σκούντημα” – Στον εισαγγελέα ο δράστης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία για ένα “σκούντημα” – Στον εισαγγελέα ο δράστης

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο δράστης του εγκλήματος με θύμα τον 21χρονο Ηλία από τη Νίκαια, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ’επαφής ξημερώματα Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά Όλα έγιναν μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του. Ο […]

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο δράστης του εγκλήματος με θύμα τον 21χρονο Ηλία από τη Νίκαια, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ’επαφής ξημερώματα Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά

Όλα έγιναν μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 30χρονος κατηγορούμενος ο οποίος είναι πατέρας δυο μικρών παιδιών και σεσημασμένος για ναρκωτικά, κλοπές και παράνομη οπλοφορία βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις μέσω του δικηγόρου του.

Τελικά παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, χτες το μεσημέρι και ομολόγησε την πράξη του.

Ο κατηγορούμενος έχει υποστηρίξει ότι δέχτηκε επίθεση από το θύμα όταν βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί που είχαν πάει για να διασκεδάσουν και πως ο καυγάς συνεχίστηκε έξω από το χώρο.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως αμύνθηκε από την επίθεση του 21χρονου, δείχνοντας και κάποια σημάδια στο σώμα του, υποστηρίζοντας πως προκλήθηκαν από το θύμα.

Για το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό διανομέα ισχυρίστηκε πως το είχε μαζί του για να ρίξει στον αέρα όταν θα άλλαζε η χρονιά.

Όλα δείχνουν πως αφορμή ήταν ένα σκούντημα…

Τι δήλωσε για το περιστατικό η σύντροφος του θύματος 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις