Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία Αργολίδα: Στον φίλο του καπετάνιου τα ρίχνει η “μαύρη χήρα”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Αργολίδα: Στον φίλο του καπετάνιου τα ρίχνει η “μαύρη χήρα”

Τον φίλο του συζύγου της, στην αυλή του οποίου βρέθηκε νεκρός ο καπετάνιος πριν από τέσσερα χρόνια στην Κοιλάδα Αργολίδας, κατηγορεί η 41χρονη «μαύρη χήρα». Η γυναίκα, μέσα από τις φυλακές Θηβών όπου βρίσκεται, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ισχυρίστηκε  ότι για όλα φταίει ο φίλος του 42χρονου καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου. «Ως προς τον φίλο του […]

μαύρη-χήρα-Αργολίδα.jpg

Τον φίλο του συζύγου της, στην αυλή του οποίου βρέθηκε νεκρός ο καπετάνιος πριν από τέσσερα χρόνια στην Κοιλάδα Αργολίδας, κατηγορεί η 41χρονη «μαύρη χήρα».

Η γυναίκα, μέσα από τις φυλακές Θηβών όπου βρίσκεται, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ισχυρίστηκε  ότι για όλα φταίει ο φίλος του 42χρονου καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου.

«Ως προς τον φίλο του άντρα μου δηλώνω ότι με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο θεωρώ ότι ήταν άμεσος συνεργός στο έγκλημα αν όχι αποκλειστικός δράστης», είπε.

«Το έγκλημα έγινε στην αυλή του δικού του σπιτιού, είναι ο άνθρωπος που τον βρήκε πρώτος απ΄ όλους και αντί να καλέσει σε βοήθεια εκείνος κάλεσε τον δικηγόρο του. Αρνήθηκε όταν ρωτήθηκε στην αρχή ότι είναι δικό του το όπλο, ενώ βρέθηκε πυρίτιδα στο αριστερό του χέρι, συμβατή του όπλου», πρόσθεσε.

Η 41χρονη «μαύρη χήρα», σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ η υπόθεση άνοιξε ξανά την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, στο εφετείο της Τρίπολης.

Οι ισχυρισμοί της “μαύρης χήρας”

Η τότε 38χρονη, είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

«Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστήριζε λίγο πριν καταδικαστεί σε ισόβια.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επέμενε, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, ομολογία για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς.

Τότε, και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς, φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες:

«Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» φέρεται ότι είχε πει.

Είχε δε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Δείτε από το 34.05 και μετά: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις