Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Διάσημη Hair Stylist αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλειες μπούκλες
ΓΥΝΑΙΚΑ

Διάσημη Hair Stylist αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλειες μπούκλες

Πώς ακριβώς πετυχαίνει τις τέλειες ανάλαφρες αλλά περιποιημένες μπούκλες που συχνά έχουν οι διάσημες πελάτισσές της στο κόκκινο χαλί εξήγησε στο site byrdie η hair stylist Sunnie Brook. Τα μυστικά της: -Χωρίζει τα μαλλιά σε τρία sections (χαμηλό, μεσαίο, ψηλό) και στη συνέχεια δουλεύει κάθε section χωρίζοντάς το σε μικρότερες τούφες. -Χρησιμοποιεί ένα χοντρό ψαλίδι […]

Πώς ακριβώς πετυχαίνει τις τέλειες ανάλαφρες αλλά περιποιημένες μπούκλες που συχνά έχουν οι διάσημες πελάτισσές της στο κόκκινο χαλί εξήγησε στο site byrdie η hair stylist Sunnie Brook.

Τα μυστικά της:

-Χωρίζει τα μαλλιά σε τρία sections (χαμηλό, μεσαίο, ψηλό) και στη συνέχεια δουλεύει κάθε section χωρίζοντάς το σε μικρότερες τούφες.

-Χρησιμοποιεί ένα χοντρό ψαλίδι μαλλιών (38mm). Πριν χρησιμοποιήσει το ψαλίδι, περνάει κάθε τούφα με λακ.

– Δεν εφαρμόζει το ψαλίδι ψηλά, αλλά δουλεύει από τη μέση κάθε τούφας και κάτω.

-Αφού περάσει κάθε τούφα με το ψαλίδι (όλες με την ίδια φορά), τη στερεώνει με ένα κλιπ, για να έχει το χτένισμα μεγαλύτερη διάρκεια.

-Κρεπάρει λίγο την κορυφή πριν περάσει τις πάνω τούφες με το ψαλίδι.

– Για να πετύχει ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα, τις δύο τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο δεν τις στερεώνει με clips. Προσέχει να δουλεύει το ψαλίδι «απομακρύνοντάς» τες από το πρόσωπο.

-Αφήνει τα clips για τουλάχιστον 15 λεπτά αφού τελειώσει με το ψαλίδι.

– Χτενίζει τα μαλλιά για να πετύχει ένα λιγότερο στημένο και πιο φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης, «ισιώνει» λίγο τις άκρες με το ψαλίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις