Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δημοπρατείται η πρώτη αίτηση εργασίας του Steve Jobs (pics)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δημοπρατείται η πρώτη αίτηση εργασίας του Steve Jobs (pics)

«Στο σφυρί» βγαίνει η πρώτη αίτηση εργασίας που συμπλήρωσε ο Steve Jobs πριν από τέσσερις δεκαετίες και φανερώνει την τότε επιθυμία του ιδρυτή της Apple να εμπλακεί με την τεχνολογία, την οποία όχι μόνο εκπλήρωσε, αλλά έγραψε και ιστορία. Η αξία πώλησής της έχει οριστεί στα 50.000 δολάρια και στην μονοσέλιδη φόρμα αίτησης εργασίας, η οποία χρονολογείται στο 1973, ο Steve Jobs […]

«Στο σφυρί» βγαίνει η πρώτη αίτηση εργασίας που συμπλήρωσε ο Steve Jobs πριν από τέσσερις δεκαετίες και φανερώνει την τότε επιθυμία του ιδρυτή της Apple να εμπλακεί με την τεχνολογία, την οποία όχι μόνο εκπλήρωσε, αλλά έγραψε και ιστορία.

Η αξία πώλησής της έχει οριστεί στα 50.000 δολάρια και στην μονοσέλιδη φόρμα αίτησης εργασίας, η οποία χρονολογείται στο 1973, ο Steve Jobs έχει συμπληρώσει τα απαιτούμενα με λάθη στην ορθογραφία και στα σημεία στίξης.

Στο πλαίσιο που έπρεπε να αναφέρει τα προσόντα του έγραψε «μηχανικός σχεδιασμού».

Αν και ο Jobs απάντησε στο έντυπο ότι είχε δίπλωμα οδήγησης παρακάτω δήλωσε ότι η μετακίνησή του ήταν «δυνατή αλλά όχι πιθανή». Στο πλαίσιο που του ζητούνταν αριθμός τηλεφώνου, έγραψε πως δεν έχει.

Παρόλα αυτά στο έγγραφο αυτό δεν έχει συμπληρωθεί η θέση που επιθυμούσε ο Steve Jobs. Τρία χρόνια αργότερα όμως δημιούργησε με τον φίλο του Steve Wozniak, την εταιρεία – κολοσσό, Apple.

Δυστυχώς, τριάντα πέντε χρόνια μετά (2011), στην ηλικία των 56 ετών, πέθανε εξαιτίας της επάρατης νόσου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις