Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Δεν συζητάμε να μην εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Δεν συζητάμε να μην εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις”

Ο Τάσος Πετρόπουλος για το συνταξιοδοτικό Δεν συζητάμε, ούτε θα συζητήσουμε να μην εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις από 1-1-2019 υποστήριξε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8. « Αυτό που συζητάμε είναι πώς θα πετύχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στην οικονομία και στις εισπράξεις του ΕΦΚΑ για να βελτιώσουμε τις πολιτικές μας σε όλα […]

Ο Τάσος Πετρόπουλος για το συνταξιοδοτικό

Δεν συζητάμε, ούτε θα συζητήσουμε να μην εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις από 1-1-2019 υποστήριξε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8.

« Αυτό που συζητάμε είναι πώς θα πετύχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στην οικονομία και στις εισπράξεις του ΕΦΚΑ για να βελτιώσουμε τις πολιτικές μας σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε ο κ.Πετρόπουλος.

Μειώσεις για 8 στους 10 συνταξιούχους

Όσον αφορά στις περικοπές τις συντάξεις μέσω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε:

«Eμείς θέλουμε να βελτιώσουμε τις αποστάσεις που υπάρχουν μεταξύ της σύνταξης που παίρνανε και αυτής που παίρνουν και εάν προκύπτουν σοβαρές διαφορές αυτές θέλουμε να τις ελαττώσουμε.

O νέος τρόπος υπολογισμού θα φαίνεται στο σύστημα.

Η πολιτική μας στόχευση είναι να βελτιώσουμε όσο γίνεται τα πράγματα πριν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία του επανυπολογισμού και να δούμε ποιες συνέπειες θα υπάρξουν ….”.

Ακυρώνεται ο επανυπολογισμός των συντάξεων

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις