Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν σταματά κανείς τη Λίβερπουλ – Ισοπέδωσε με πεντάρα την Άρσεναλ! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν σταματά κανείς τη Λίβερπουλ – Ισοπέδωσε με πεντάρα την Άρσεναλ! (vid)

Η ασταμάτητη Λίβερπουλ “τέλειωσε” την Άρσεναλ με 5-1 στο Άνφιλντ Η ομάδα του Κλοπ συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή πορεία της στην Premier League, αποδεικνύοντας και κόντρα στην Άρσεναλ γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι κόκκινοι διέλυσαν την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με 5-1 στο Άνφιλντ για την 20η αγωνιστική κι […]

Άρσεναλ Λίβερπουλ

Η ασταμάτητη Λίβερπουλ “τέλειωσε” την Άρσεναλ με 5-1 στο Άνφιλντ

Η ομάδα του Κλοπ συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή πορεία της στην Premier League, αποδεικνύοντας και κόντρα στην Άρσεναλ γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι κόκκινοι διέλυσαν την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με 5-1 στο Άνφιλντ για την 20η αγωνιστική κι αύξησαν τη διαφορά τους στους 9 βαθμούς από τη δεύτερη Τότεναμ και στους 10 βαθμούς από τη Σίτι που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε στη νίκη με τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο των Φιρμίνο (14΄, 16΄), Μανέ (32΄), Σαλάχ (45′ πέν),  ενώ οι Λονδρέζοι είχαν κάνει το… λάθος να προηγηθούν στο 11΄ με τον Μέιτλαντ-Νάιλς.

Βασικός για την ομάδα του Ουνάι Έμερι αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος στο 45΄ ανέτρεψε τον Σαλάχ, που σκόραρε το 4ο γκολ των γηπεδούχων.

Ο Φιρμίνο έγινε ο 3ος Βραζιλιάνος που σημειώνει χατ τρικ στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά τους Ρομπίνιο και Αφόνσο Άλβες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις