Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Δεν θες δεύτερο ραντεβού; Καν’ της αυτά τα κοπλιμέντα!
PLUS

Δεν θες δεύτερο ραντεβού; Καν’ της αυτά τα κοπλιμέντα!

Υπάρχουν τρόποι, αλλά και κοπλιμέντα που μπορείς να χρησιμοποιήσει ένας  άντρας και να προσελκύσει  μία γυναίκα. Ακόμη, υπάρχουν και κάποια «απαγορευμένα» κοπλιμέντα, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνδρας  και να έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. «Φαίνεσαι πολύ αθώα» Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μία γυναίκα να της λες , πως φαίνεται αθώα, αφού είναι […]

Υπάρχουν τρόποι, αλλά και κοπλιμέντα που μπορείς να χρησιμοποιήσει ένας  άντρας και να προσελκύσει  μία γυναίκα. Ακόμη, υπάρχουν και κάποια «απαγορευμένα» κοπλιμέντα, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνδρας  και να έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

«Φαίνεσαι πολύ αθώα»

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μία γυναίκα να της λες , πως φαίνεται αθώα, αφού είναι σαν να εννοείς πως μπορείς να την κοροϊδέψεις, ωστόσο με έμμεσο τρόπο. Συνήθως η ατάκα αυτή  υπονοεί κάτι άλλο.

«Μου αρέσει ο χαρακτήρας σου»

Ναι, βέβαια είναι πολύ σημαντικό να είσαι με κάποιον και να θαυμάζεις τον χαρακτήρα του, ωστόσο για μία γυναίκα αυτό υποδηλώνει και κάτι άλλο πως  η εξωτερική της εμφάνιση δεν σε συγκινεί και πολύ. Κάπως έτσι, μόλις την γέμισες με σβεβαιότητα κι ανασφάλεια.

«Δεν είσαι πολύ αδύνατη»

Πολύ κακή φράση. Ποτέ σε μία γυναίκα δεν σχολιάζουμε το βάρος της, είτε αν έχει πάρει κιλά μόνο αν έχει χάσει και αυτό πάλι εξαρτάται και την περίπτωση. Προσοχή, δεν παίζουμε με αυτό το θέμα.

«Φαίνεσαι πιο μικρή»

Γιατί να κάνεις τώρα αυτό το σχόλιο; Οι γυναίκες ή μάλλον πολλές γυναίκες μετά τα 30 δεν πολύ θέλουν να λένε την  ηλικία τους. Φυσικά και να ρωτήσεις πόσο είναι, ωστόσο μην κάνεις κανένα σχόλιο.

«Σου αρέσει να περνάς καλά»

Κάπως λάθος ακούγεται αυτό. Μπορείς να πεις πως φαίνεται πως θέλεις να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ζωής. Η παραπάνω έκφραση μπορείς να της στείλει λάθος μηνύματα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις