Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Δεν θα το πιστεύεις! Έρευνα – φωτιά για τη σεξουαλικότητα
PLUS

Δεν θα το πιστεύεις! Έρευνα – φωτιά για τη σεξουαλικότητα

Τα πάνω… κάτω έρχονται στη σεξουαλικότητα, έπειτα από έρευνα από το Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης. Με τις νέες γενιές να είναι πιο ανοιχτόμυαλες, κανένας δεν είναι 100% straight. Άνδρες και γυναίκες, λοιπόν, τείνουν να διεγείρονται σεξουαλικά και από το ίδιο φύλο. Σύμφωνα με τον ψυχολόγο και καθηγητή Πανεπιστημίου από τη Νέα Υόρκη, Ritch C Savin-Williams, πολλοί -και […]

Τα πάνω… κάτω έρχονται στη σεξουαλικότητα, έπειτα από έρευνα από το Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης.

Με τις νέες γενιές να είναι πιο ανοιχτόμυαλες, κανένας δεν είναι 100% straight. Άνδρες και γυναίκες, λοιπόν, τείνουν να διεγείρονται σεξουαλικά και από το ίδιο φύλο.

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο και καθηγητή Πανεπιστημίου από τη Νέα Υόρκη, Ritch C Savin-Williams, πολλοί -και κυρίως οι άντρες – είτε το παραδέχονται είτε όχι, «παλεύουν» με τα όρια και την έννοια της αμφιφυλοφιλίας.  

Διαβάστε ακόμα: Η δικαίωση των αντρών: Μύθος το «ευαίσθητο» σημείο της γυναίκας

Μάλιστα, πραγματοποίησε και ένα πείραμα ανάμεσα σε γυναίκες και σε άνδρες. Κλήθηκαν να παρακολουθήσουν πορνό, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε την διέγερση που ένιωθαν από τη διαστολή της κόρης των ματιών τους.

Η κόρη των ματιών των γυναικών διεστάλη τόσο κατά τη διάρκεια ερωτικών σκηνών ανάμεσα σ’ έναν άνδρα και μία γυναίκα, όσο και όσο έβλεπαν ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Στον αντίποδα, οι κόρες των ματιών των ανδρών διεστάλησαν όταν παρακολουθούσαν σκηνές αυνανισμού τόσο αντρών όσο και γυναικών – ανεξάρτητα με την σεξουαλική τους προτίμηση.

«Συνηθίζαμε να πιστεύουμε ότι η αμφιφυλοφιλία ήταν μόνο ένα γυναικείο φαινόμενο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ritch C Savin-Williams.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις