Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Δεν αντέχω να ασχολούμαι άλλο”, λέει ο Άδωνις – “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γελοίος” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Δεν αντέχω να ασχολούμαι άλλο”, λέει ο Άδωνις – “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γελοίος” (vid)

Για το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο περιλαμβάνεται, μίλησε στο OPEN ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.  Για την υπέρογκη διαφημιστική δαπάνη και τις προσλήψεις με αποσπάσεις, αντέκρουσε, τονίζοντας πως μετά από 2 χρόνια εξεταστικής για την υγεία αποφάσισαν πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για πλημμελήματα. Όσον αφορά τις 23 προσλήψεις και τις 13 αποσπάσεις στο γραφείο […]

Άδωνις

Για το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο περιλαμβάνεται, μίλησε στο OPEN ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 

Για την υπέρογκη διαφημιστική δαπάνη και τις προσλήψεις με αποσπάσεις, αντέκρουσε, τονίζοντας πως μετά από 2 χρόνια εξεταστικής για την υγεία αποφάσισαν πως υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για πλημμελήματα.

Όσον αφορά τις 23 προσλήψεις και τις 13 αποσπάσεις στο γραφείο του είπε πως «δεν τους πήρα εγώ. Το ΚΕΕΛΠΝΟ μου έστειλε αυτούς τους ανθρώπους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα γελοίο κόμμα που ασχολείται με γελοία πράγματα, δεν αντέχω άλλο να ασχολούμαι με αυτή την ανοησία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με στοχοποίησε όσο δεν έχει στοχοποιηθεί κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, συνέχισε.

«Δεν έχω καμία απολύτως παράνομη πράξη, ο εισαγγελέας δεν βρήκε καμία παράνομη δική μου πράξη. Δεν υπάρχει καμία παρανομία».

Για τη διαφημιστική δαπάνη και σε ερώτημα πώς δαπανήθηκαν τα ποσά και με ποιο τρόπο μέσω του internet απάντησε πως τα κριτήρια αφορούσαν την επισκεψιμότητα και το ποσό ήταν 4.284 εκατομμύρια.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Όσα είπε ο Ζόραν Ζάεφ περιλαμβάνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «η συμφωνία αυτή θα βλάψει σοβαρά την Ελλάδα. Από τη στιγμή που θα επικυρωθεί θα τα δούμε να συμβαίνουν», κατέληξε

Για τις εκλογές

Για το πότε θα γίνουν εκλογές ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε πως «είναι λημασμένοι και λημαδούρες που δεν μπορούν να αφήσουν την καρέκλα τους ούτε μία ημέρα. Για τη μάσα είναι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις