Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δεκάδες προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν την ομιλία Τσίπρα
ΕΛΛΑΔΑ

Δεκάδες προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν την ομιλία Τσίπρα

Δεκάδες άτομα που διαδήλωναν για το όνομα της Μακεδονίας προσήχθησαν πριν ακόμα αρχίσει η εκδήλωση «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών», στο Μέγαρο Μουσικής Έξω από τον χώρο είχαν βρεθεί δεκάδες πολίτες που υποστηρίζουν την ελληνικότητα του ονόματος της Μακεδονίας και έγιναν και 20 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ. Τα άτομα αυτά ετοιμάζονταν να αναρτήσουν ένα πανό ζητώντας […]

προσαγωγές-έξω-από-το-Μέγαρο-Μουσικής

Δεκάδες άτομα που διαδήλωναν για το όνομα της Μακεδονίας προσήχθησαν πριν ακόμα αρχίσει η εκδήλωση «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών», στο Μέγαρο Μουσικής

Έξω από τον χώρο είχαν βρεθεί δεκάδες πολίτες που υποστηρίζουν την ελληνικότητα του ονόματος της Μακεδονίας και έγιναν και 20 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ.

Τα άτομα αυτά ετοιμάζονταν να αναρτήσουν ένα πανό ζητώντας την διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πρόκειται για μέλη και υποστηριχτές της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αρχικά, έξι μέλη της Επιτροπής πήγαν περίπου στις 4.30 το απόγευμα απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να αναρτήσουν το ίδιο πανό που είχαν σηκώσει την Παρασκευή στο Σύνταγμα κατά την επίσκεψη Μέρκελ.

Ωστόσο, αμέσως σχεδόν τους προσέγγισαν άνδρες της Ασφάλειας, που χωρίς εξηγήσεις τους οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ακολούθησαν άλλες δεκατέσσερις προσαγωγές και όλοι κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια, χωρίς κατηγορία και χωρίς εξηγήσεις. Μάλιστα, τους έχουν αφαιρεθεί και τα κινητά τηλέφωνα.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι τα μέλη της «Επιτροπής για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις