Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΔΕΗ: Στέλνει εξώδικα και κόβει το ρεύμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΗ: Στέλνει εξώδικα και κόβει το ρεύμα

Η ΔΕΗ βάζει στο στόχαστρο καταναλωτές που χρωστούν ποσά άνω των 1.000 ευρώ. Αποφασισμένη να λύσει το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει είναι η Δημόσια Εταιρεία Ηλεκτρισμού και αρχίζει να στέλνει εξώδικα στους οφειλέτες της. Οι πρώτοι που θα λάβουν εξώδικα, από την εταιρεία που έχει προσλάβει η ΔΕΗ, καλούνται να απαντήσουν εντός 15 ημερών, και […]

Η ΔΕΗ βάζει στο στόχαστρο καταναλωτές που χρωστούν ποσά άνω των 1.000 ευρώ.

Αποφασισμένη να λύσει το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει είναι η Δημόσια Εταιρεία Ηλεκτρισμού και αρχίζει να στέλνει εξώδικα στους οφειλέτες της.

Οι πρώτοι που θα λάβουν εξώδικα, από την εταιρεία που έχει προσλάβει η ΔΕΗ, καλούνται να απαντήσουν εντός 15 ημερών, και είναι κυρίως αγρότες και επαγγελματίες σε νησιά ή τουριστικές περιοχές.

Διαβάστε ακόμα:

Κοινωνικός Τουρισμός: Απλά βήματα για την αίτηση

Οι οφειλέτες καλούνται να διακανονίσουν το χρέος τους, ενώ όσοι δεν ανταποκριθούν απειλούνται ακόμη και με διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Το πρόβλημα της ΔΕΗ σε απλήρωτους λογαριασμούς διογκώθηκε και έφτασε τα 2,8 δισεκ. ευρώ λόγω της πολιτικής του πρώην υπουργού ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, που έδωσε εντολή να μην κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα για οφειλές έως 1000 ευρώ καθώς και της υποστήριξης από στελέχη της κυβέρνησης του κινήματος δεν πληρώνω , αναφέρουν εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις