Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δασκάλα, πρώην εστεμμένη συνελήφθη για sexting με μαθητή
ΚΟΣΜΟΣ

Δασκάλα, πρώην εστεμμένη συνελήφθη για sexting με μαθητή

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης βρίσκεται μια πρώην εστεμμένη καλλιστείων και δασκάλα στις ΗΠΑ Η 28χρονη που συνελήφθη, κατηγορείται ότι προσπάθησε να αποπλανήσει έναν 15χρονο μαθητή της, στέλνοντάς του ολόγυμνες φωτογραφίες της σε προκλητικές πόζες. Ο λόγος για την Ράμσεϊ Μπέθαν Μπιρς η οποία είχε αναδειχθεί «Μις Κεντάκι το 2014». Τα τελευταία χρόνια, διδάσκει φυσική στο Γυμνάσιο […]

Ράμσεϊ Μπέθαν Μπιρς

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης βρίσκεται μια πρώην εστεμμένη καλλιστείων και δασκάλα στις ΗΠΑ

Η 28χρονη που συνελήφθη, κατηγορείται ότι προσπάθησε να αποπλανήσει έναν 15χρονο μαθητή της, στέλνοντάς του ολόγυμνες φωτογραφίες της σε προκλητικές πόζες.

Ο λόγος για την Ράμσεϊ Μπέθαν Μπιρς η οποία είχε αναδειχθεί «Μις Κεντάκι το 2014».

Αποτέλεσμα εικόνας για Ramsey BethAnn Bearse

Τα τελευταία χρόνια, διδάσκει φυσική στο Γυμνάσιο Άντριου Τζάκσον, κοντά στο Τσάρλεστον.

Η δασκάλα και πρώην εστεμμένη συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονιών του 15χρονου οι οποίοι και βρήκαν τις φωτογραφίες στο κινητό του γιου τους.

Η δασκάλα, η οποία είναι παντρεμένη, παραδέχθηκε ότι έστελνε γυμνές της φωτο στον μαθητή της καθώς και ότι έκανε sexting μαζί του.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται προκειμένου να προσδιοριστεί σε ποιο βαθμό είχε προχωρήσει η ανάρμοστη σχέση μεταξύ δασκάλας και μαθητή.

Ερευνάται επίσης και εάν υπήρχαν και άλλα «θύματά» της.

Εις βάρος της έχουν απαγγελθεί τέσσερις κατηγορίες, για αποπλάνηση ανηλίκου και άλλα αδικήματα της νομοθεσίας περί προστασίας των ανηλίκων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις