Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δάκρυσε ο «αιώνιος πρωταθλητής» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δάκρυσε ο «αιώνιος πρωταθλητής» (vid)

O «αιώνιος πρωταθλητής», όπως τον χαρακτηρίζουν, δάκρυσε την ώρα της αλλαγής στον αγώνα. Στο 87′ του τελικού με τη Σεβίλλη ο Αντρές Ινιέστα βγήκε με αλλαγή. Τότε ήταν η στιγμή της αποθέωσής του από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Τον χειροκρότησαν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δάκρυα καθώς είναι συναισθηματικά φορτισμένος. Διαβάστε ακόμα Απογοητευμένος ο Ζιζού – […]

O «αιώνιος πρωταθλητής», όπως τον χαρακτηρίζουν, δάκρυσε την ώρα της αλλαγής στον αγώνα.

Στο 87′ του τελικού με τη Σεβίλλη ο Αντρές Ινιέστα βγήκε με αλλαγή. Τότε ήταν η στιγμή της αποθέωσής του από τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Τον χειροκρότησαν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε δάκρυα καθώς είναι συναισθηματικά φορτισμένος.

Διαβάστε ακόμα

Απογοητευμένος ο Ζιζού – Η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι

«Υπάρχουν πολλά συναισθήματα για όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο γιατί ο κόσμος το άξιζε μετά από αυτό που συνέβη με τη Ρόμα», εξέφρασε ο ίδιος.

Και προσέθεσε: «Αυτή τη βδομάδα θα κάνω γνωστή την απόφασή μου, αλλά θα μας μείνουν μέρες όπως αυτή. Έχω μια ξεχωριστή αγάπη για τον κόσμο σε όλη μου την καριέρα. Η απόφασή μου είναι ξεκάθαρη».

Να σημειωθεί πως και τα τοπικά μέσα τον αποθεώνουν, και χαρακτηριστικά η Mundo Deportivo τον χαρακτηρίζει «αιώνιο πρωταθλητή».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

https://twitter.com/TheTouch_FCB/status/987806202141667328

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις